Duchenes fyra poäng leder Blue Jackets till seger

Columbus Blue Jackets fortsätter att gäcka Tampa Bay Lightning.
Under fredagen försatte Blue Jackets Bolts i en tuff sits när man ånyo vann på bortaplan - denna gång med klara 5-1.

• Vi var redo att spela och jag tycker att vi spelade bättre än i den första matchen, sa Blue Jackets tränare John Tortorella efter matchen.
    Mycket kom att handla om Matt Duchene, som låg bakom gästernas första tre mål. Han spelade fram till Cam Atkinsons 0-1-mål och vann tekningen som Zach Werenski förvaltade när han gjorde 0-2 från sin backposition i powerplay. I mittperioden hängde Duchene trean själv - hans första slutspelsmål i karriären. Men Bolts saknade inte chanser.
    [Här kan du läsa allt från serien TBL-CBJ]
    - Jag tycker att våra killar vände blad från förra matchen ganska bra. Det var en av de matcherna där det inte spelade någon roll hur mycket man försökte - det gick inte vägen ändå, sa Bolts tränare Jon Cooper efteråt.
    Han kan ha haft en poäng. Bolts skapade lägen men gick pucken inte tätt utanför ramen eller i den samma - som Steven Stamkos slagskott i ribban i mittperioden - så sköt man på egna spelare eller så var Sergei Bobrovsky där. Den ende som överlistade "Bob" var Mikhail Sergachev som gav hemmalaget hopp när han reducerade med ett lågt placerat skott fem minuter in slutperioden.
    Men det här var Columbus afton. Riley Nash hängde vackert upp pucken i Andrei Vasilyevskis högra kryss fyra minuter senare och 12:15 minuter in i perioden serverade Duchene iskallt Artemi Panarin till 1-5, vilket också blev slutresultatet.
    • Vi måste spela ännu bättre i nästa match. Jag är inte överraskad över att vi leder med 2-0. Vi är ett bra lag, men det är de också, och de kommer inte att ge sig, sa Tortorella.

TBL-CBJ, M2: Panarin avslutar fin passningssekvens