Marner

Mitchell Marner blir borta från spel åtminstone fyra veckor. Det stod klart under måndagen efter en röntgenundersökning av forwardens fot.

Skadan inträffade i Toronto Maple Leafs 3-2-förlust på straffar mot Philadelphia Flyers i Scotiabank Arena på lördagen. Marners status kommer utvärderas igen om fyra veckor.
- Jag är besviken för Mitch skull och jag är besviken för vårt lags skull, säger tränare Mike Babcock. Med det sagt kommer någon annan få möjligheten att kliva fram nu. Vi tränare får lösa situationen. Vi måste hitta rätt kedjekombinationer för vår grupp och vi måste sätta rätt spelare på rätt plats.
Få de senaste nyheterna från NHL på Twitter via [@NHLsv]
Marner föll illa efter att ha fastnat i Flyers' Carsen Twarynski i samband med en tekning i andra perioden. Efter att ha först försöka åka till bänken lyckades Marner istället glida på knäna innan hans lagkamrater hjälpte honom sista biten. Han försökte sig på ett byte efter det men ramlade på egen hand och gick då direkt till omklädningsrummet. Han återvände ännu en gång i samband med en reklampaus för att testa foten, men återvände till omklädningsrummet utan att spela något mer.
- Andra killar får kliva fram helt enkelt, säger Auston Matthews. Han är en stor del av vårt lag och har nyckelroller i både numerärt överläge och fem mot fem. Han är en otrolig spelare som vi kommer sakna, men såna här saker händer. Vi måste kunna gå vidare. Killarna som kommer in får ta chansen att kliva fram.
Marner är tvåa i Leafs interna poängliga med 18 poäng (4+14) på 18 matcher.