Skip to main content

Sunnuntain harjoitusottelut

Ducks voitti Sharksin NHL:n harjoituskauden päättävässä ottelussa

NHL.com @NHL

Oikea laitahyökkääjä Corey Perry onnistui maalinteossa, kun Anaheim Ducksin ja San Jose Sharksin välisen kamppailun jatkoaikaa oli jäljellä 3.47. Tuolla osumalla Ducks nappasi 3-2 voiton Honda Centerissä sunnuntaina pelatussa NHL:n harjoituskauden päätösottelussa.

Anaheimin hyökkääjä Jakob Silfverberg osui kahdesti ja maalivahti Jonathan Bernier venyi 30 torjuntaan. Ducks aloittaa runkosarjan ottelulla Dallas Starsia vastaan American Airlines Centerissä torstaina (klo 20.30 ET, klo 3.30 Suomen aikaa).

San Josen suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi teki maalin ja syötti puolustaja David Schlemkon ylivoimaosuman. Maalivahti Aaron Dell päästi 25 laukauksesta taakseen kolme.

Sharks avaa kautensa keskiviikkona kotikaukalossaan SAP Centerissä, kun vastustajaksi saapuu Los Angeles Kings (klo 22.30 ET, klo 5.30 Suomen aikaa).

Capitals nollasi Islandersin

Braden Holtby torjui 24 kertaa, kun Washington Capitals voitti New York Islandersin puhtaasti lukemin 4-0 Verizon Centerissä sunnuntaina.  

Andre Burakovsky avasi maalihanat vain reilun minuutin pelin jälkeen. Lars Eller ja Aleksandr Ovetškin tekivät toisessa erässä maalin mieheen, ja T.J. Oshie kaunisteli loppulukemat päätöserässä, kun ottelua oli jäljellä hieman yli viisi minuuttia. Washington sai ottelussa seitsemän ylivoimatilaisuutta, mutta pystyi hyödyntämään niistä vain yhden. Capitals kohtaa kauden avausottelussaan Pittsburgh Penguinsin torstaina.

Islandersin veräjää vartioinut Jaroslav Halak pysäytti 27 laukauksesta 23. Ylivoimatilaisuuksia tarjottiin Islesille viisi, mutta se ei onnistunut hyödyntämään niistä ainoatakaan. Islandersin kauden ensimmäinen ottelu on paikalliskamppailu New York Rangersia vastaan torstaina.

 

Katso lisää