Sabres 121616

Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen nousi isoon rooliin, kun Sabres kaatoi New York Islandersin. Carolina Hurricanesin Sebastian Aho, San Jose Sharksin Joonas Donskoi ja Vancouver Canucksin Markus Granlund keräsivät kukin kaksi syöttöpistettä.

Buffalo Sabres - New York Islanders 3-2 ja.
Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen oli Buffalo Sabresin avainpelaaja, kun joukkue kaatoi New York Islandersin maalein 3-2. Ristolainen teki voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu vajaa minuutti. Lähes 27 peliminuuttia urakoinut Ristolainen syötti lisäksi joukkueensa 1-1-tasoituksen toisessa erässä.

Pittsburgh Penguins - Los Angeles Kings 0-1 ja.
Los Angeles Kingsin Tyler Toffoli oli tehokkaana jo toisessa ottelussa peräkkäin. Torstaina hän teki kaksi maalia ja perjantaina joukkueensa ainoan maalin, kun Los Angeles Kings voitti jatkoajalla Pittsburgh Penguinsin 1-0. Samalla katkesi Pittsburghin seitsemän ottelun voittoputki. Penguinsin suomalaispuolustaja Olli Määttä sai peliaikaa 18.28.
Carolina Hurricanes - Washington Capitals 3-4 vl.
Carolinan suomalaishyökkääjät pääsivät pisteiden makuun, mutta Hurricanes taipui lopulta Capitalsille voittolaukauskilpailun päätteeksi osumin 3-4. Sebastian Aho syötti toisessa erässä 2-2-tasoituksen ja alusti Teuvo Teräväisen päätöserän 3-2-johtomaalin. Voittolaukauskilpailussa Aho epäonnistui yrityksessään

Colorado Avalanche - Florida Panthers 1-3
Aleksander Barkov kirjautti kakkossyötön Panthersin avausmaaliin, kun Florida tasoitti ottelun 1-1:een. Florida porskutti lopulta 3-1-voittoon Reilly Smithin ja Michael Mathesonin päätöserässä tekemillä maaleilla. Floridan Jussi Jokinen ja Coloradon Mikko Rantanen jäivät pisteittä.
Montreal Canadiens - San Jose Sharks 2-4
San Jose Sharks otti neljännen peräkkäisen voittonsa kukistaessaan Itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin kuuluvan Montreal Canadiensin maalein 4-2. San Josen suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi katkaisi viiden ottelun pisteettömän putkensa, kun hän saalisti syöttöpisteet San Josen toiseen ja kolmanteen maaliin. Montrealin Artturi Lehkonen jäi pisteittä, ja hänen plus-miinuslukemansa oli -1.

Calgary Flames - Columbus Blue Jackets 1-4
Blue Jackets venytti voittoputkeaan jo kahdeksaan otteluun kukistamalla Flamesin. Columbus on noussut voittoputkensa aikana Itäisen konferenssin kärkijoukkoon. Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara ja Calgaryn suomalaispuolustaja Jyrki Jokipakka saivat kumpikin peliaikaa viitisentoista minuuttia, mutta jäivät tehopisteittä.
Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning 4-2
Vancouverin suomalaishyökkääjä Markus Granlund oli yksi joukkueensa voiton takuumiehistä, kun Canucks kukisti Valtteri Filppulan Tampa Bay Lightningin. Filppula pohjusti Tampan 1-0-johtomaalin. Granlund syötti joukkueensa 1-1-tasoituksen ja nappasi kakkossyötön joukkueensa 3-2-voittomaaliin.