Nashville Predators nappasi arvokkaan 2-1 kotivoiton, kun joukkue taisteli voiton Dallas Starsista sarjan toisessa ottelussa ja tasoitti sarjan lukemiin 1-1. Pekka Rinne pelasi kotijoukkueen maalilla hienon ottelun ja pysäytti 22 laukausta. Vierailijoiden Ben Bishop oli pitkälti illan hahmo, mutta edes 40 torjuntaa eivät riittäneet voittoon asti.

Ottelu venyi tasaisena aina jatkoerään asti, jossa Predators oli loppujen lopuksi parempi Craig Smithin osumalla. Kotijoukkueen tehomieheksi nousi kaksi syöttöpistettä tililleen kerännyt Calle Järnkrok.
- Tuo maali tuli täysin reaktion ansiosta. En nähnyt kiekkoa tai sitä, miten osuin siihen, mutta onneksi se meni sisään. Tämä on jännittävää. Meidän penkki eli hienosti mukana, koska en ole koskaan aiemmin tehnyt voittomaalia, Smith kertasi.

NSH-DAL: Rinne jäädyttää Seguinin

Rinne myhäili, että jatkoerään venyvä ottelu on aina trilleri.
-Teimme upeaa työtä, varsinkin kolmannessa ja jatkoerässä. Laitoimme vastustajalle painetta ja painoimme kiekkoa heidän päätyynsä. Pidimme vaihdot lyhyinä ja pidimme pelin tempon kovana. Luotin siihen, että hoidamme homman, hän jutteli.
Stars oli todella lähellä napata jo toisen vierasryöstön, mutta Predatorsin rutiini oli kuitenkin vierasjoukkueelle liikaa. Sen myönsi myös vierasjoukkueen kärkiosasto.
- Minusta meidän täytyy ampua enemmän. Emme pelanneet parasta peliämme tänään, mutta vastassa oli myös todella laadukas joukkue. Tämä on kuitenkin hyvä tilanne jatkaa sarjaa, en valita. Otimme yhden vierasvoiton pahalta kotijoukkueelta, Starsin Matt Zuccarello totesi.
[Lue ottelusarjan NSH-DAL kaikki jutut täältä]
Starsin suomalaisista Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Roope Hintz jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Suomalaispuolustajat pelasivat ottelussa hurjat minuutit, sillä Heiskanen pelasi ottelussa 29.12, kun taas Lindell luuti joukkueen takalinjoilla minuutit 27.28.
Predatorsin Mikael Granlund ei saanut tehopisteitä ja Miikka Salomäki oli sivussa kokoonpanosta.