Torstain NHL-kierroksella tahkottiin kahdeksan ottelua. Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov oli pelipäällä ja iski kaksi täysosumaa. Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raanta oli myös vahvassa vedossa, mutta huippuvire ei tuonut kojoottilaumalle palkintoa.

Los Angeles Kings - Florida Panthers 5-4
Gabriel Vilardi (1+1) vei Kingsin kuskin paikalle jo toisella minuutilla, mutta Aleksander Barkov nousi esiin hetkeä myöhemmin ja vei vieraat 2-1 johtoon kahdella osumallaan. Kings lähti hyvän toisen erän turvin viimeiselle 20-minuuttiselle 4-3 johdossa, ja se myös onnistui nappaamaan täyden pistepotin. Ratkaisevan maalin iski Ben Hutton. Ottelun suurin tähti oli Panthersin Jonathan Huberdeau tehoillaan 1+3.
St. Louis Blues - Arizona Coyotes 1-0
Lukemat olisivat voineet olla paljon rumemmat Arizonan kannalta, mutta Antti Raanta oli säkenöivässä vireessä ja piti lukemat tasaisina. Peräti 45 kertaa torjunut Raanta on päästänyt kolmeen viime otteluun vain kolme maalia. Blues hakkasi päätään suomalaisvahtiin pitkän aikaa, mutta yritys palkittiin lopulta päätöserässä, jossa illan ainokaisen kiskaisi Ryan O'Reilly. Bluesin maalilla nollan pitänyt Jordan Binnington pysäytti kiekon 14 kertaa.
Ottawa Senators - Winnipeg Jets 1-5
Pudotuspelipaikasta tiukkaa taistelua käyvä Jets otti kolmannen peräkkäisen voiton komealla suorituksella. Jetsin peliä johti Mark Scheifele, joka värkkäsi hattutempun ja sen päälle vielä yhden syöttöpisteen. Hän loisti etenkin erikoistilanteissa, sillä sentterin kaikki kolme osumaa syntyivät ylivoimalla. Scheifelen tekemät 1-1 ja 2-1 maalit alustanut Patrik Laine (0+2) on nyt kolmen ottelun pisteputkessa, jonka aikana hän on takonut tehot 1+4=5.

OTT-WPG: Scheifelen uran kolmas hattutemppu

Washington Capitals - Montreal Canadiens 3-4 ja.
Capitals palasi kotikaukaloonsa kolmen ottelun vieraskiertueelta, mutta se ei auttanut kääntämään joukkueen kelkkaa, kun Montreal tuotti joukkueelle jo kolmannen peräkkäisen tappion. Illan sankariksi nousi puolustaja Ben Chiarot, joka teki ottelussa kaksi maalia. Toinen niistä syntyi jatkoajalla. Capitals oli jäädä täysin ilman pisteitä, mutta kotijoukkue venytti ottelun jatkoajalle viime hetkillä, kun Tom Wilson iski 3-3 tasoituksen vain 21 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Montreal päätti voitollaan viiden ottelun tappioputkensa. Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin iski maalin viiden ottelun tauon jälkeen, ja hän on NHL-urallaan nyt yhden osuman päässä 700 maalin rajasta.

WSH-MTL: Ovetshkin tekee NHL-uransa 699. täysosuman

New Jersey Devils - San Jose Sharks 2-1
Sharks teki ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä, ja siitä vastasi Tim Heed. Enempää vieraille ei kuitenkaan annettu. Jesper Bratt teki tasoituksen toisessa erässä, ja ratkaisumaalin latoi päätöserässä P.K. Subban. Devilsin maalivahti Mackenzie Blackwood pysäytti kiekon 36 kertaa ja torjui taas voiton.
Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins 4-0
Toronto sai kotonaan maukkaan revanssin Pittsburghista. Ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jossa kotijoukkue iski kolme maalia reiluun viiteen minuuttiin. Jake Muzzin (1+2) vastasi voittomaalista ajassa 27.45. Myös Kasperi Kapanen pääsi maalin makuun, kun suomalainen iski isäntien kolmannen rysän. Toronton maalilla pelasi Frederik Andersen, joka tarvitsi nollapeliinsä 24 torjuntaa.
Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers 3-4 ja.
Columbuksen ongelmat jatkuivat, kun se kärsi jo seitsemännen peräkkäisen tappionsa. Joukkue sai otteluun hyvän alun, ja se siirtyi jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana 2-0 johtoon. Toisen erän alussa isännät siirtyivät 3-1 johtoon debytantti Stefan Matteaun osuman turvin, mutta johtoasema ei pitänyt. Nicolas Aube-Kubel ja Claude Giroux tekivät reilun minuutin aikana kaksi maalia ennen toista taukoa, ja peli oli tasan. Flyersin Kevin Hayes nousi lopulta ratkaisijaksi jatkoajalla.
Illan suurin tähti oli vieraiden Travis Konecny tehoillaan 1+2. Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara saalisti kaksi syöttöpistettä, ja joukkueen kapteeni Nick Foligno takoi tehot 1+1 uransa 900. NHL-ottelussa.

CBJ-PHI: Foligno viimeistelee jalkojen välistä

Vegas Golden Knights - Tampa Bay Lightning 5-3
Tampan 11 ottelun mittainen voittoputki katkesi Vegasissa, missä kotijoukkue paineli voittoon vahvan kolmannen erän alun turvin. Vegasin Ryan Reaves ja Max Pacioretty (1+1) tekivät maalin mieheen erän ensimmäisellä minuutilla ja veivät kotijoukkueen 5-2 johtoon. Steven Stamkos (2+0) kavensi vielä lopussa, mutta Tampan aika loppui kesken. Vegasin illan hahmoja oli Los Angeles Kingsistä hiljattain hankittu puolustaja Alec Martinez, joka latoi debyyttiottelussaan tehot 1+1.
Kolmannen peräkkäisen tappionsa kokenut Capitals on voittanut kuudesta viime ottelustaan vain yhden.
- Paransimme joissain asioissa, mutta sitten olimme huonompia toisissa asioissa. Ei ole salaisuus, että meillä on nyt hankalaa. Emme pelanneet tänään tarpeeksi hyvin voittaaksemme yhtäkään joukkuetta tässä sarjassa, joten meidän täytyy vain pelata paremmin, kiteytti joukkueen päävalmentaja Todd Reirden.
Pudotuspelipaikkaa jahtaava Maple Leafs otti tärkeän voiton kotijäällään. Voiton avaintekijöitä oli puolustaja Jake Muzzin (1+2).
- Jätkät pelasivat todella hyvin, etenkin Jake Muzzin. Hän oli uskomattoman hyvä. Pysyimme suunnitelmassamme lähes koko ottelun. Koko joukkue antoi kaikkensa, ja tällainen joukkue haluamme olla, sanoi nollapelin torjunut Frederik Andersen.
Isoja kehuja keräsi myös Coyotesin maalivahti Antti Raanta.
- Raanta oli uskomaton, hän antoi meille mahdollisuuden. Se oli periaatteessa ottelun tarina. Hän oli tähtemme, ylisti joukkueen päävalmentaja Rick Tocchet.