smith100516_169

Martin Frk ja Brendan Smith tekivät toisessa erässä maalit mieheen ja auttoivat Detroit Red Wingsin 5-2 voittoon Pittsburgh Penguinsistä keskiviikkona pelatussa NHL-harjoitusottelussa.
Carter Rowney ja Kris Letang toivat Pittsburghin 2-2 tasatilanteeseen, mutta Frk laukoi maalin ylivoimalla ajassa 15.11, vain reilu minuutti Letangin taituroiman alivoimamaalin jälkeen. Smith puolestaan pöllytti verkkoja ajassa 17.24.

Gustav Nyquist ja Tyler Bertuzzi veivät Detroitin 2-0 johtoon ottelun avauserässä. Steve Ott kaunisteli loppulukemat tyhjään maaliin, kun peliaikaa oli jäljellä 17 sekuntia.
Penguins-hyökkääjä Phil Kessel sai peliaikaa 21.13, laukoi neljä kertaa kohti maalia ja jäi kaksi pykälää miinuksen puolelle ensimmäisessä harjoitusottelussaan kesällä tehdyn käsileikkauksen jälkeen. Penguinsin maalivahti Marc-Andre Fleury päästi 29 laukauksesta taakseen neljä.
Jared Coreau torjui Detroitin maalilla 30 kertaa.
Anthony Beauvillier nosti Islandersin Devilsin ohi
New York Islanders nappasi voiton New Jersey Devilsistä keskiviikkona Prudential Centerissä pelatussa ottelussa lukemin 3-2. Islanders-hyökkääjä Anthony Beauvillier teki ottelun voittomaalin, kun peliaikaa oli jäljellä 6.20.
Islandersin Alan Quine ja Andrew Ladd onnistuivat myös maalinteossa. Ben Lovejoy ja Adam Henrique vastasivat New Jerseyn osumista.
Islandersin maalivahti Thomas Greiss pysäytti kiekon 19 kertaa, kun Devils-virkaveli Cory Schneider joutui puolestaan venymään kaikkiaan 30 torjuntaan.
Hurricanes löi Sabresin voittolaukauksilla
Jeff Skinner veivasi voittolaukauskilpailun ainoan maalin ja vei Carolina Hurricanesin 3-2 voittoon Buffalo Sabresistä keskiviikkona pelatussa harjoitusottelussa.
Buffalon Justin Bailey tasoitti pelin alivoimalla ottelun päätöserässä. Myös Sabresin Evander Kane sytytti maalilampun kertaalleen.
Sabres-hyökkääjä Ryan O'Reilly joutui jättämään kaukalon alavartalovamman takia. Kanadaa World Cupissa edustanut O'Reilly pelasi nyt ensimmäisen harjoitusottelunsa turnauksen jälkeen. Valmentaja Dan Bylsman mukaan avauserässä lihaksensa venäyttäneen O'Reillyn sivuun ottamisessa oli pikemminkin kyse varotoimesta kuin vakavasta vammasta.
Roland McKeown ja Elias Lindholm veivät maaleillaan Hurricanesin 2-0 johtoon.
Ottelu pelattiin Ontarion Sault Ste. Marien Essar Centressä.
Thomas ja Oshie olivat Capitalsin voiton takuumiehet
T.J. Oshie ja Christian Thomas osuivat molemmat kaksi kertaa Washigngton Capitalsin päihittäessä St. Louis Bluesin 4-2 keskiviikkona Kansas Cityn Sprint Centerissä pelatussa harjoitusottelussa.
St. Louisin maaleista vastasivat Vladimir Tarasenko ja Dmitrij Jaskin.
Blues-hyökkääjä Alexander Steen pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa kesäkuisen olkapääleikkauksen jälkeen.

Avalanche jätti Starsin nollille
Calvin Pickard torjui 28 kertaa ja Andreas Martinsen laukoi maalin avauserässä, kun Colorado Avalanche voitti keskiviikon harjoitusottelussa Dallas Starsin lukemin 1-0.
Martinsen paukautti limpun nuottaan, kun ottelua oli ehditty pelata 8:25.
Dallasin veräjää vartioineelle Kari Lehtoselle kirjattiin 19 torjuntaa.
Matthew Tkachuk johdatti Flamesin voittoon
Matthew Tkachuk teki voittolaukauskilpailun ainoan maalin, kun Calgary Flames voitti Arizona Coyotesin maalein 2-1 keskiviikkona Scotiabank Saddledomessa pelatussa harjoitusottelussa.
Coyotesin hyökkääjä Christian Dvorak vei Coyotesin johtoon reilun kuuden minuutin pelin jälkeen, mutta Tkachuk toi Flamesin tasoihin vain 29 sekuntia myöhemmin.
Flamesin maalivahti Brian Elliott torjui varsinaisella peliajalla sekä jatkoajalla yhteensä 21 kertaa ja pysäytti voittolaukauskilpailussa Coyotesin kaikki kolme yritystä. Arizonan Mike Smithille merkittiin pöytäkirjoihin 36 torjuntaa.
Jonathan Bernier ja Ducks nollasivat Sharksin
Jonathan Bernier venyi 22 torjuntaan ja auttoi Anaheim Ducksin 2-0 voittoon San Jose Sharksista keskiviikkona SAP Centerissä pelatussa harjoitusottelussa.
Ducksin Corey Perry ja Joseph Cramarossa onnistuivat maalinteossa ottelun toisessa erässä.
Sharks-veskari Martin Jones torjui 21 laukauksesta 19.