sen1s

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen kertoo blogissaan tunnelmia Tukholmassa pelattavien 2017 SAP NHL Global Series -otteluiden tiimoilta yksinoikeudella NHL.com/FI:lle. Lähde mukaan reissuun!
Rantasen Colorado Avalanche hävisi ensimmäisen Tukholmassa pelatun ottelun Ottawa Senatorsille 4-3. Tappio ja varsinkin ottelun alun hukatut maalipaikat harmittivat, mutta lauantaina joukkue saa uuden tilaisuuden napata kaksi runkosarjan pistettä. Ennen ottelua katsotaan videolta, mikä perjantaina onnistui ja mikä ei.

Kyllä tämä tuntui ihan tavalliselta runkosarjan ottelulta. Eurooppalaisia oli tietysti enemmän katsomossa, mutta muuten ei ollut mitään eroa. Olosuhteet olivat hyvät ja jää tuntui ihan hyvältä.
Ottawa oli joukkueena sellainen kuin odotinkin. Tai en nyt kovin hirveästi osannut odottaa muuta kuin sen, mitä olemme videolta katsoneet. Mutta se oli juuri sellaista vahvaa viisikkopelaamista. Heillä on hyvä kokoonpano ihan puolustuksesta lähtien hyökkäykseen asti. Kaikki kentät ovat vaarallisia ja pystyvät tekemään maaleja.
Mielestäni me pelasimme ihan ok matsin. Ensimmäisen erän puolustaminen ei ehkä ollut meillä niin hyvää kuin voisi olla, mutta se parani loppua kohti, eikä me annettu hirveästi kaverille paikkoja. Peli oli tiukka, eikä siihen varmaan osaa sanoa mitään yksittäistä syytä, miksi Ottawa voitti. Ensimmäisessä erässä oli paikkoja, mutta me ei saatu maaleja. Koetetaan ottaa ne ensimmäisen erän hyvät jutut mukaan seuraavaan otteluun.

Tietysti jätkiä ottaa päähän nyt heti ottelun jälkeen, mutta toivottavasti ei sitten enää hotellilla. Koetetaan unohtaa tämä peli ja laittaa ajatukset lauantaihin. Varsinkin sitten, kun lauantaina herätään, niin ei enää muistella mitään vaan katsellaan videoita ja pohditaan, mitä voidaan oppia Ottawasta. Siitä se lähtee.
Varmaankin me tullaan lauantaina aamulla hallille, mutta en ole varma mennäänkö jäälle. Taitaa olla vapaaehtoiset jäät, mutta ainakin videolta katsotaan, että mitä voidaan lauantain ottelussa tehdä paremmin.
Uskon kyllä, että uni tulee nyt silmään. Aikaerosta ei selviä ihan kokonaan neljässä, viidessä päivässä. Joten varmaan aika hyvin saa nukuttua.