Jokinen

Jussi Jokinen ja Ryan Nugent-Hokins pyörittivät Edmonton Oilersin peliä, kun joukkue jyräsi Winnipeg Jetsin. Jokisen lisäksi suomalaisista maalin makuun pääsi myös Carolina Hurricanesin Sebastian Aho.

Winnipeg Jets - Edmonton Oilers 1-4
Jussi Jokinen ja Ryan Nugent-Hopkins olivat Oilersin tehomiehet. Jokinen teki joukkueensa kolmannen maalin ja nappasi lisäksi syöttöpisteet ensimmäiseen sekä neljänteen osumaan. Nugent-Hopkins merkkautti syöttöpisteen näistä jokaiseen. Jetsin Patrik Laine ja Sami Niku jäivät pisteittä.

Montreal Canadiens - Washington Capitals 2-4
Canadiens kuittasi toisessa erässä Capitalsin kahden maalin johdon, mutta kolmannessa pääkaupunkilaiset karkasivat voittoon asti Devante Smith-Pellyn ja Tom Wilsonin täysosumilla. Capitalsin tehomies oli pisteet 1+2=3 saalistanut Jevgeni Kuznetsov. Jyrki Jokipakka pelasi Capitalsin puolustuksessa vajaat 20 minuuttia ja Artturi Lehkonen Canadiensin hyökkäyksessä reilut 15 minuuttia. Kumpikaan ei päässyt pisteille.

Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 6-5 ja.
Penguinsin toinenkin harjoitusottelu venyi ylitöiksi, mutta tällä kertaa irtosi voitto Justin Schultzin viimeisteltyä Penguinsille voitto-osuman jatkoajalla. Kentän tähti oli pisteet 1+4=5 rohmunnut Jake Guentzel. Paljoa huonommaksi ei jäänyt Red Wingsin Gustav Nyquist tehoin 2+2=4. Olli Määttä ja Antti Niemi eivät olleet Penguinsin eikä Vili Saarijärvi Red Wingsin kokoonpanossa.
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 3-4
Hurricanesin Sebastian Aho kavensi ottelun 3-4:ään puolisentoista minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä, mutta tämän lähemmäksi hän ei joukkuettaan pystynyt kannattelemaan. Tampa Bayn voittomaaliksi jäi Boris Katchoukin päätöserän puolivälin jälkeen tekemä maali.
Calgary Flames - Vancouver Canucks 3-5
Olli Juolevi syötti toisen erän alussa Canucksin 2-3 kavennuksen, ja tuosta alkoi joukkueen kiri. Canucks teki erässä lopulta kolme maalia ja nousi voittoon. Canucksin tehomies oli puolustaja Jalen Chatfield pistein 1+2=3. Flamesin suomalaispuolustaja Juuso Välimäki sen sijaan jäi pisteittä. Välimäelle kertyi kuitenkin mukavasti peliaikaa (18.23), ja hän jäi plussalle yhden osuman verran.

New York Rangers - New Jersey Devils 4-3 ja.
Joukkueet iskivät maaleja vuorotellen. Illan viimeisestä vastasi jatkoajalla onnistunut Rangersin Filip Chytil, joka sivalsi ratkaisun Mats Zuccarellon syötöstä ylivoimalla.

St. Louis Blues - Columbus Blue Jackets 3-2
Vladimir Tarasenko teki ottelun ensimmäisen maalin avauserässä ja iski myös ottelun viimeisen osuman jatkoajalla varmistaen voiton Bluesille. Kahteen maaliin ylsi myös Blue Jacketsin Zac Dalpe. Niko Mikkola pelasi Bluesin alakerrassa 14.25, istui yhden kaksiminuuttisen ja laukoi kerran kohti vastustajan maalia. St. Louisin Ville Husso torjui kolmannen erän ja jatkoajan pitäen yhdeksällä torjunnallaan maalinsa puhtaana.
Anaheim Ducks - Arizona Coyotes 1-5
Suomalaishyökkääjä Kalle Kossila (-1) ja valtaosa muistakin Ducksin pelaajista jäi pakkaselle, kun kojootit riepottelivat ankkaparvea. Coyotesin tehokkaimmat olivat hyökkääjät Clayton Keller ja Christian Fischer, jotka kumpikin iskivät tehot 2+1=3.
Philadelphia Flyers - New York Islanders 3-2 ja.
Flyers ja Islanders kohtasivat toisensa kahden joukkueen voimin. Ensimmäisessä kohtaamisessa ratkaisijaksi nousi Flyersin Shayne Gostisbehere, joka sivalsi Nolan Patrickin syötöstä pelivälineen ohi suomalaismaalivahti Christopher Gibsonin.
New York Islanders - Philadelphia Flyers 3-2
Toisten joukkueiden kohtaamisessa Islandersin Johnny Boychuk ja Andrew Ladd viimeistelivät maalit päätöserässä. Laddin vajaat kolme minuuttia ennen ottelun loppua tekemä 3-1 osuma jäi lopulta voittomaaliksi.