Jets pyssyttää kuusi maalia avatessaan voittotilinsä

Winnipeg Jets alkoi vihdoin saada maalihanojaan auki, kun ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarja siirtyi St. Louis Bluesin kotikentälle. Jets taisteli tukalassa tilanteessa komean 6-3 vierasvoiton.

David Perronin ylivoimamaali vei Bluesin johtoon ensimmäisen erän lopussa, mutta toinen 20-minuuttinen oli Jets-merkkinen. Kevin Hayes toi Jetsin tasoihin ennen kuin Patrik Laine osui kolmannessa peräkkäisessä ottelussaan. Kyle Connor lisäsi Jetsin johtoa ylivoimalla, kun suomalaispyssyn osumasta oli ehtinyt kulua vain minuutti.

STL-WPG: Trouba ja Laine järjestävät Jetsin johtoon

• He kerryttivät paljon hyökkäysalueaikaa. Päästimme heidät liian usein keskustaan, kun kahdessa aiemmassa ottelussa olimme pystyneet pitämään heidät ulkopuolella. Maalin edessä pitäisi kamppailla kovemmin, Bluesin puolustaja Alex Pietrangelo harmitteli.
    Kahdessa aiemmassa ottelussa St. Louis oli pystynyt kääntämään pelin kolmannessa erässä, ja tälläkin kertaa Vladimir Tarasenkon ylivoimakavennus heti erän alkuun herätti isäntien toivon. Jets kuitenkin piti kiinni johdostaan ja iski päätöserässä vielä kolme maalia lisää.
    - Saimme vihdoinkin palkinnon, mikä tuntuu totta kai hyvältä. 0-3 tilanne olisi ollut karu asetelma. Pysyimme nyt pelisuunnitelmassamme ja teimme samoja juttuja kuin koko sarjan ajan, nyt niistä vain jäi jotain käteenkin, arvioi Jetsin kapteeni Blake Wheeler.