Hurricanes tasoittaa voitot nelospelissä

Teuvo Teräväinen oli torstai-iltana Raleigh'n sankari iskettyään voittomaalin Carolina Hurricanesin 2-1 voitossa Washington Capitalsista.

Hurricanes oli kovassa paikassa kotiyleisönsä edessä, sillä Capitals tuli neljänteen peliin 2-1 johdossa metsästämään mahdollisuutta katkaista sarja seuraavassa kamppailussa. Vähämaalinen ottelu kääntyi kuitenkin Carolinan eduksi toisessa erässä.
[Lue ottelusarjan WSH-CAR kaikki jutut täältä]
- Yleisö sytytti koko porukan. Kiekkoa kuljettaessa kuulee yleisön mylvinnän. Uskomme toisiimme. Tämä oli meille iso voitto, Hurricanesin Warren Foegele sanoi.
Foegelen avausmaali vain 17 sekunnin pelin jälkeen antoi Hurricanesille vahvan alun, mutta Aleksandr Ovetshkinin ylivoimamaali tasoitti tilanteen. Toisen erän viimeisellä minuutilla Teräväinen kuitenkin sai syötön Nino Niederreiterilta ja pääsi viimeistelemään laukauksella Braden Holtbyn hanskapuolelle. Maali oli Teräväisen ensimmäinen tänä pudotuspelikeväänä.

CAR-WSH: Foegele iskee avausmaalin jo varhain

• Näin, että Nino sai kiekon, ja pääsin vapaaksi. Minulla oli vähän aikaa, joten otin pari potkua ja pääsin hyvään paikkaan. Onneakin oli matkassa, suljin silmäni ja onnistuin maalinteossa, suomalaishyökkääjä kuvaili.
    Sarjan viides ottelu pelataan Capitalsin kotijäällä lauantaina.
    - Suunta on oikea, mutta tällä hetkellä tämä ei riitä. Tiedostamme sen, ja olemme usein pystyneet puskemaan eteenpäin. Olemme luottavaisia sen suhteen, että pystymme pelaamaan kotikentällä parhaan ottelumme, Holtby ennakoi.