Armia

Winnipeg Jetsin Joel Armia teki kauden avausmaalinsa ja syöttöpisteen merkkauttivat Jetsin Patrik Laine, Minnesota Wildin Mikael Granlund, Dallas Starsin Lauri Korpikoski, Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen ja San Jose Sharksin Joonas Donskoi. Aivotärähdyksestä toipunut Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby avasi maalitilinsä heti ensimmäisessä ottelussaan.

Illan ottelut ja suomalaiset:
Pittsburgh Penguins - Florida Panthers 3-2
Panthers johti ottelua toisessa erässä 2-0, mutta aivotärähdyksestä toipunut Penguins-kapteeni Sidney Crosby teki ylivoimamaalin kauden avausottelussaan ja käynnisti takaa-ajon, joka päättyi Penguinsin voittoon.
Penguinsin Olli Määttä ja Panthersin Aleksander Barkov jäivät ilman tehopisteitä.

Sidney Crosby

Boston Bruins - Minnesota Wild 0-5
Tulokas Joel Eriksson Ek ja Jason Zucker merkkauttivat kumpikin kolme pistettä ja olivat joukkueensa tehokkaimmat pelaajat, kun Wild nollasi Bruinsin. Mikael Granlund sai syöttöpisteen Ryan Suterin 3-0 -ylivoimamaaliin toisen erän puolivälissä, mutta Mikko Koivu ja Teemu Pulkkinen jäivät ilman tehopisteitä.
Bostonin ykkösmaalivahti Tuukka Rask on pois kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Farmista nostettu Malcolm Subban aloitti ottelun toisen kerran tällä kaudella, mutta Zane McIntyre luisteli hänen tilalleen Suterin maalin jälkeen.
New Jersey Devils - Arizona Coyotes 5-3
Taylor Hallin kolmen pisteen ilta vauhditti Devilsin kotivoittoon. Hall iski kaksi maalia sekä syötti yhden ja Travis Zajac teki Devilsin ratkaisevat neljännen ja viidennen maalin.
Coyotesin tehokkain oli Oliver Ekman-Larsson kahdella maalillaan.

hall-bench-GettyImages-618018890

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 4-3 vl
Jakub Voracekin osuma ratkaisi voittomaalikilpailun, kun Flyers kaatoi Sabresin 4-3. Sabres johti ottelua selvästi 3-0 toisen erän jälkeen Tyler Ennisin yhdellä ja Matt Moulsonin kahdella osumalla, joista jälkimmäiseen Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen. Flyers vastasi tekemällä päätöserässä kolme maalia, ja voittaja selvisi vasta rangaistuslaukauksilla.
Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes 4-2
Dylan Larkin teki kaksi maalia ja Thomas Vanek iski kauden neljännen osumansa, kun Red Wings kaatoi Hurricanesin. Red Wings johti ensimmäisen erän jälkeen jo 3-0 ja Andreas Athanasiou viimeisteli loppunumerot, kun ottelua oli jäljellä vajaat kolme minuuttia.
Hurricanesin Teuvo Teräväinen ja viisi laukausta kirjauttanut Sebastian Aho jäivät ilman tehopisteitä.

Larkin

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 3-7
Nikita Kutsherov teki kauden avausmaalinsa ja antoi kolme syöttöä, ja kapteeni Steven Stamkos osui kahdesti sekä antoi kaksi syöttöä, kun Tampa kaatoi Maple Leafsin suurinumeroisesti. Vain yhden ottelun tällä kaudella voittaneen Maple Leafsin maaleista vastasivat William Nylander, James van Riemsdyk ja Auston Matthews.
Tampan Valtteri Filppula ja Maple Leafsin Leo Komarov jäivät ilman tehopisteitä.
St. Louis Blues - Calgary Flames 1-4
Flames johti kahden erän jälkeen 3-0, eikä Blues enää noussut mukaan kamppailuun, vaikka Kevin Shattenkirk kavensi ylivoimalla kolmannen erän alkupuolella tilanteeksi 1-3.
Dallas Stars - Winnipeg Jets 3-2
Jetsin Joel Armia teki kauden avausmaalinsa ja kavensi tilanteeksi 2-1 Starsin maalivahdin Antti Niemen harhailtua maalin takana, mutta Stars piti pintansa ja otti voiton. Starsin Tyler Seguin iski voittomaalin Lauri Korpikosken syötöstä ja Jetsin Mark Scheifele viimeisteli loppunumerot Patrik Laineen syötöstä, kun ottelua oli jäljellä kymmenen sekuntia.
Starsin Esa Lindell ei saanut tehopisteitä ja Antti Niemi torjui 28 kertaa.

Antti Niemi

Vancouver Canucks - Ottawa Senators 0-3
Senators nollasi Canucksin kahdella Ryan Dzingelin ja yhdellä Jean-Gabriel Pageaun osumalla. Canucksin Markus Granlund ei saanut tehopisteitä.
San Jose Sharks - Anaheim Ducks 2-1 ja
Joe Pavelski syötti ja Marc-Edouard Vlasic laukoi Sharksin voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu vajaat puolitoista minuuttia. Pavelski myös teki Sharksin avausmaalin ensimmäisessä erässä Patrick Marleaun ja Joonas Donskoin syötöistä.
Ducksin ainoan maalin teki Chris Wagner. Sami Vatanen jäi ilman tehopisteitä.

firstintermission_mediawall_102516atSJ

Los Angeles Kings - Columbus Blue Jackets 3-2 ja
Alec Martinez ratkaisi voiton Kingsille, kun jatkoaikaa oli pelattu runsas minuutti. Blue Jacketsin maaleista vastasivat Brandon Saad ja Cam Atkinson. Anze Kopitar ja Drew Doughty osuivat Kingsille.
Blue Jacketsin Markus Nutivaara ei saanut tehopisteitä.