Barkov

Minnesota Wildin Mikko Koivu ja Mikael Granlund, Winnipeg Jetsin Patrik Laine ja Florida Panthersin Aleksander Barkov merkkauttivat kukin pisteet 1+1. Joel Armian alivoimamaali käänsi ottelun Jetsille. Myös Jussi Jokinen teki maalin.

Los Angeles Kings - Florida Panthers 2-3
Aleksander Barkov syötti avauserässä Jonathan Huberdeaun 1-0-maalin, ja Jussi Jokinen teki toisen erän alussa 2-0-osuman. Kings nousi kuitenkin tasoihin toisessa erässä. Päätöserään Panthers tuli tehokkaasti. Barkov sai kiekon keskialueella, punnersi maalille puolustajien estelyistä huolimatta ja yllätti Kingsin maalivahti Peter Budaj'n rystylaukauksella. Barkovin osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Panthersille voitto oli neljäs peräkkäinen.

Minnesota Wild - Nashville Predators 5-2
Mikko Koivu ja Mikael Granlund johdattivat Wildin karkumatkalle, joka riitti lopulta voittoon saakka. Granlund teki ottelun avausmaalin jo ensimmäisen erän kolmannella peliminuutilla, ja Koivu kirjautti syöttöpisteen tähän ylivoimalla syntyneeseen osumaan. Toisessa erässä Granlund syötti Jason Zuckerin 2-0-maalin, ja kolmannen erän alussa Koivu viimeisteli Wildin kolmannen osuman Predators-maalivahti Pekka Rinteen (28 torjuntaa) selän taakse. Tehopiste oli Koivulle 600. hänen NHL-urallaan.

Erän puolivälissä Predators iski nopeaan tahtiin kaksi maalia, mutta Wildin Zuckerin ottelun toinen maali ratkaisi pelin lopullisesti. Eric Staal viimeisteli vielä loppulukemat tyhjään maaliin. Läntisen konferenssin kärjessä asemiaan vahvistaneen Wildin suomalaisista Erik Haula jäi tällä kertaa pisteittä.
Montreal Canadiens - Winnipeg Jets 1-3
Patrik Laine ja Joel Armia olivat jälleen kovassa iskussa, kun Jets kukisti Artturi Lehkosen Canadiensin. Armia teki 1-1-tasoitusmaalin alivoimalla toisessa erässä, ja Laine saalisti syöttöpisteen 2-1-johtomaaliin kolmannen erän alussa. Torstain ottelun tavoin Laine sai jälleen peliaikaa, kun Jets puolusti johtoasemaansa ottelun lopussa. Hän iski loppulukemat tyhjään maaliin.

Dallas Stars - Tampa Bay Lightning 4-3 ja.
Tampa Bay karkasi avauserässä 2-0-johtoon, mutta sitten alkoi Antoine Rousselin show. Roussel teki erän loppupuolella kaksi maalia nostaen Starsin tasoihin. Lightningin tehomies Victor Hedman (2+1) teki toisessa erässä 3-2-johtomaalin, mutta Roussel kuittasi tämänkin viimeistellessään päätöserässä 3-3-tasoituksen. Ottelu ratkesi lopulta jatkoajalla, kun Jamie Benn laukoi Starsille 4-3-voittomaalin. Kari Lehtonen tarvitsi Dallasin maalilla voittoon 34 torjuntaa. Starsin Esa Lindell ja Lauri Korpikoski sekä Tampa Bayn Valtteri Filppula jäivät pisteittä.

Buffalo Sabres - St. Louis Blues 3-2
Rasmus Ristolainen syötti ylivoimalla Sabresin Ryan O'Reillyn tekemän 3-1-maalin, ja tämä toisen erän lopussa syntynyt osuma jäi lopulta voittomaaliksi. Kolmannen erän loppupuolella Bluesin Scottie Upshall kavensi 2-3:een, mutta tasoihin asti kiri ei riittänyt. Bluesin Jori Lehterä jäi ottelussa pisteittä.
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 3-6
Kaikki näytti Maple Leafsin kannalta hyvältä, kun William Nylander teki päätöserän alussa 3-2-johtomaalin. Syöttöpisteet maaliin merkkauttivat Auston Matthews ja Leo Komarov. Senators kuitenkin nousi jo erän alkupuolella tasoihin ja ohi Mike Hoffmanin sekä Derick Brassardin maaleilla. Erän lopussa Mark Stone (1+4) ja Brassard (2+1) iskivät vielä kumpikin yhdet lisäosumat tyhjään maaliin.

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers 1-3
Maalivahti Cam Talbot (38 torjuntaa) oli yksi Edmontonin avainpelaajista, kun Oilers päätti Blackhawksin viiden ottelun voittoputken. Voittomaaliksi jäi Milan Lucicin päätöserän puolivälissä tekemä 2-0-osuma. Iiro Pakarinen sai Oilersin hyökkäyskalustossa peliaikaa vajaat kuusi minuuttia ja jäi ilman pisteitä.

Vancouver Canucks - Calgary Flames 2-1 ja.
Voitto oli Alexander Edlerin avauserässä tekemän maalin myötä pitkään Canucksin hyppysissä, mutta Flamesin Mark Giordano tasoitti vain kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Jatkoajalla Canucks kuitenkin otti omansa, kun Chris Tanev teki kauden ensimmäisen maalinsa hyvää paikkaan. Vancouverin Markus Granlund ei päässyt tällä kertaa pisteille. Jyrki Jokipakka ei ollut Calgaryn kokoonpanossa.
New Jersey Devils - New York Islanders 3-2
Devils ehti karata 3-0-johtoon Devante Smith-Pellyn, Travis Zajacin ja Pavel Zachan maaleilla ennen kuin Islanders onnistui ensimmäisen kerran. Islandersin Andrew Ladd ja Anthony Beauvillier tekivät kavennusmaalit, mutta tämän lähemmäs ei kiri riittänyt.
Arizona Coyotes - San Jose Sharks 1-4
Sharksin puolustaja Brent Burns oli jälleen kovassa vireessä. Hän teki 1-0 ja 4-1-maalit johdattaen joukkueensa voittoon. Toinen Sharksin tehomies oli Melker Karlsson, joka saalisti pisteet 1+2. Joonas Donskoi on edelleen sivussa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.
Detroit Red Wings - Washington Capitals 3-2 vl.
Itäisen konferenssin jumbojoukkue Red Wings pisti kärkijoukkue Capitalsin tiukoille ja korjasi lopulta kaksi pistettä voittolaukauskilpailun päätteeksi. Red Wings johti varsinaisella peliajalla 2-0 Frans Nielsenin ja Tomas Tatarin maaleilla. Zach Stanford ja Daniel Winnik nostivat Capitalsin tasoihin. Voittolaukauskilpailuissa ratkaisevan maalin teki Red Wingsin Henrik Zetterberg, joka kirjautti jo varsinaisella peliajalla kaksi syöttöpistettä.