SHARE
Jaa ystävillesi


Tietosuojakäytäntö

Viimeksi pӓivitetty ja voimaantulopäivä – 1. helmikuuta, 2016

Tӓmӓ tietosuojakӓytӓntӧ kertoo, miten NHL Interactive CyberEnterprises, LLC ja sen konserni- ja kumppaniyritykset, mukaan lukien NHL Enterprises, L.P., NHL Enterprises Canada, L.P., NHL Enterprises B.V., ja National Hockey League (kollektiivisesti ”NHL”, ”me”, ”meidӓn” jne.) kӓyttävät tietoja verkkosivujemme toiminnassa, matkaviestinnӓssӓmme ja muissa sovelluksissa, ja missӓ tahansa muussa nettipalvelusssa, joka nӓyttӓӓ tai toimittaa valtuutetun linkin tӓhӓn tietosuojakӓytӓntӧӧn (kollektiivisesti ”Palvelumme”). Ota huomioon, ettӓ tӓmӓ tietosuojakӓytӓntӧä ei sovelleta National Hockey Leaguen jäsenjoukkueen (”jӓsenjoukkueet”) nettisivuihin, sovelluksiin tai palveluihin, jotka ovat jӓsenjoukkueiden omien tietosuojakӓytӓntӧjen alaisia.

Kӓyttӓmӓllӓ Palvelujamme myӧnnyt tӓssӓ tietosuojakӓytӓnnӧssӓ esitettyihin kӓytӓntӧihin. Jos sinulla on tӓtӓ tietosuojakӓytӓntӧӓ koskevia kysymyksiӓ, ota yhteys meihin osoitteessa NHL.com/contact (ja valitse ”Privacy” (Tietosuoja) aiherivillä) tai toimi, kuten alla olevassa osiossa Yhteystiedot ohjataan.

1. Tiedot, joita kerӓӓmme ja otamme vastaan

Kerӓӓmme ja otamme vastaan seuraavanlaista tietoa:

 • Tiedot, jotka annat meille suoraan. Otamme vastaan tietoja, jotka suostut antamaan kӓyttӓessӓsi Palvelujamme.
 • Kun esimerkiksi kirjoittaudut palveluihimme, teet tarjouksen tai ostat tuotteita Palveluissamme, kirjaudut NHL.TV-sivustolle (aikaisemmin NHL GameCenter LIVE -sivusto, jota kutsuttiin myös Rogers NHL GameCentre LIVE -sivustoksi (yhteisesti ”NHL.TV”)), rekisteröidyt vastaanottamaan elektronisia tai muita markkinointikommunikaatioita, ilmoittaudut kilpailuun tai sweepstakes-arvontaan, kommentoit artikkelia, kommunikoit asiakaspalvelun kanssa tai tӓytӓt kyselylomakkeen, sinulta voidaan pyytӓӓ tietoja itsestӓsi, mukaan lukien
 • etu- ja sukunimesi, kӓyttӓjӓtunnus, yhtiӧnimi, postiosoite, puhelinnumero, syntymӓaika, sӓhkӧpostiosoite, matkapuhelimen numero, maksutiedot, suosikkijӓsenjoukkueesi ja -jӓsenjoukkueen pelaajat ja/tai Palvelujemme kӓyttӧӓ koskevaa tietoa.
 • Jos kӓytӓt ”jaa ystӓvӓn kanssa”- tai ”kutsu ystӓvӓ” -toimintoa Palveluissamme, voimme kerӓtӓ nimesi ja sӓhkӧpostiosoitteesi, samoin kuin vastaanottajan nimen ja sӓhkӧpostiosoitteen. Emme kӓytӓ nӓissӓ tilanteissa annettuja nimiӓ ja sӓhkӧpostiosoitteita mihinkӓӓn muuhun tarkoitukseen kuin sinun puolestasi lӓhetettyyn sӓhkӧpostiin, paitsi jos saamme sinun myöntymyksesi tai vastaanottajan myӧntymykset.

 • Tiedot, joita kerӓӓmme tai otamme vastaan kӓyttӓessӓsi Palvelujamme. Voimme myӧs kerӓtӓ tai ottaa vastaan tietoa kӓyttӓessӓsi Palvelujamme. Kerӓӓmme jotakin tietoa kӓyttӓmӓllӓ evӓsteitӓ, verkkojäljitteitä ja muuta teknologiaa. Tӓmӓ automaattisesti kerӓӓmӓmme tieto voidaan yhdistӓӓ sinun meille suoraan antamaasi tietoon, jotta pystymme yksilӧllistӓmӓӓn sisӓltӧӓ ja mainoksia sinun kiinnostustesi mukaisesti. Riippuen siitӓ, miten kirjaudut ja kӓytӓt palvelujamme, voimme saada seuraavia tietoja:
 • Sisӓӓnkirjautumistiedot. Tӓmӓ on tietoa, jota me kerӓӓmme ja sӓilytӓmme automaattisesti sinun kӓyttӓessӓsi palvelujamme. Siihen saattaa sisӓltyӓ esimerkiksi:
 • tietoja vuorovaikutuksestasi Palvelujemme kanssa, mukaan lukien katselemasi sisӓltӧ, tuotteet joihin teet tarjouksia tai joita ostat, aika, jonka kӓytӓt Palveluissamme, pӓivӓmӓӓrӓ, jolloin kirjauduit Palveluihimme ja evӓsteissӓ ja niiden kaltaisissa teknologioissa oleva tieto

 • tietoja siitӓ, miten kirjaudut palveluihimme, mukaan lukien selaimesi tai kӓyttӧjӓrjestelmӓsi, internet-protokolla (”IP”) -osoitteesi ja nettisivut, joilla kӓvit ennen Palveluissamme vierailua ja sen jӓlkeen.
 • Laitetiedot. Nämä ovat tietoja, joita kerӓӓmme ja säilytämme koskien Palveluihimme pääsyyn käyttämääsi laitetta. (Huomioi, ettӓ ”laitteella” tarkoitamme mitӓ tahansa laitetta, jota kӓytӓt päästäksesi Palveluihimme). Laitetietoihin voivat sisӓltyӓ esimerkiksi:
 • kӓyttӓmӓsi laitetyyppi (esim. puhelin- tai tablettimerkki)
 • tietyt laitetunnistimet, jotka saattavat olla ainutlaatuisia laitteellesi
 • internetyhteyden tarjoajasi
 • antamistasi luvista riippuen, laitteessa säilyttämäsi sisältö (esim. laitteessasi säilytetyt yhteystiedot)
 • Sijaintitiedot. Näihin tietoihin saattaa kuulua laitteesi GPS-, Bluetooth- tai WiFi-signaalista otettu tarkka sijaintitieto ja tiedot lӓheisistӓ WiFi-verkostoista, sijaintilähettimistä ja mastoista. Saamme näitä tietoja, kun käytät tarjoamiamme sijaintiin perustuvia palveluita ja myös, kun käytät tiettyjä tiedottavia sovelluksia, makkinointisovelluksia tai julkisten palveluiden sovelluksia, joita me tai muut osapuolet tarjoamme.
 • Tiedot kolmansilta osapuolilta. Saatamme saada sinua koskevia lisӓtietoja jӓsenjoukkueilta ja liikekumppaneiltamme, ja saatamme myös saada sinua koskevia tietoja, jotka ovat saatavilla julkisesti tai kaupallisesti, ja voimme yhdistӓӓ nämä tiedot tietoihin, joita olemme kerӓnneet tai saaneet sinusta muita teitӓ. Saamme sinua koskevia tietoja myös pӓӓttäessäsi käyttää sosiaalista mediaa tukevia plaveluita samalla, kun kӓytӓt Palvelujamme. Lue lisӓӓ sosiaalisesta verkostoitumisesta tӓältä.

2. Miten kӓytӓmme kerӓӓmӓӓmme tai vastaanottamaamme tietoa

Kӓytӓmme kerӓӓmiӓmme tai vastaanottamiamme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 • Palvelujemme toimittamiseen. Kӓytӓmme kerӓӓmiӓmme tai vastaanottamiamme tietoja toimittaaksemme sinulle kӓyttӓmiӓsi tai pyytӓmiӓsi Palveluja. Kӓytӓmme näitä tietoja esimerkiksi
 • tilien luomiseen
 • tiedonsiirtojen kӓsittelyyn
 • teknisen tuen toimittamiseen ja kӓyttӓjӓkysymyksiin vastaamiseen
 • mieltymystesi ja kiinnostustesi mukaisiksi muokattavien elektronisten tai muiden markkinoivien viestien lähettämiseen; tietoja voidaan muokkailla mieltymystesi ja kiinnostustesi mukaisiksi
 • hoitaaksemme käytännöntoimia liittyen osallistumiseesi kilpailuihimme, sweepstakes-arvontoihin, fantasia- tai interaktiivipeleihin tai muuhun suhdetoimintaan
 • ilmoittaaksemme sinulle Palveluihimme liittyvistӓ pӓivityksistӓ tai lӓhettӓäksemme muita viestejӓ, jotka ovat olennaisia Palvelujemme kӓyttӓmisen kannalta ja
 • Palvelujemme käytön yhteydessä mahdollisesti tapahtuvien petosten ja mahdollisen laittoman toiminnan tehokkaampaan havaitsemiseen ja ehkӓisemiseen, sekä käyttöehtojemme valvomiseen.
 • Toimintamme ja palvelujemme kehittämiseen. Kӓytӓmme kerӓӓmiӓmme tai vastaanottamiamme tietoja myӧs toimittaaksemme sisӓltӧӓ, jota saatat pitää olleellisena ja mielenkiintoisena, ja yllӓpitӓäksemme ja parantaaksemme toimintaamme ja Palvelujamme. Kӓytӓmme näitä tietoja esimerkiksi
 • pyytӓäksemme Palvelujamme koskevaa panosta ja palautetta
 • tunnistaaksemme ja hoitaaksemme Palveluissamme ilmeneviä teknisiӓ ongelmia ja
 • muokataksemme kokemuksesi mieleiseksesi perustuen sijaintitietoihisi tai nettiaktiviteettiisi, mukaan lukien katselemasi sisӓltö, tuotteet, joihin teet tarjouksia tai joita ostat, muut Palvelumme, joita käytätä, ja muu kerӓӓmӓmme tai saamamme tieto.
 • Tehokkaan mainonnan ja markkinoinnin toimittamiseen. Kӓytӓmme kerӓӓmiӓmme tai vastaanottamiamme tietoja myӧs toimittaaksemme mainoksia Palveluillemme ja tietyille kolmannen osapuolen palveluille, ja lӓhettӓäksemme sinulle myynninedistӓmisviestejӓ. Kӓytӓmme näitä tietoja esimerkiksi
 • näyttääkseemme sinulle mainoksia (Palveluissamme tai näiden ulkopuolella, mukaan lukien kolmansien osapuolten mediapalvelut), jotka perustuvat sijaintitietoihisi tai nettiaktiviteettiisi, mukaan lukien katselemasi sisӓltö, tuotteet, joihin teet tarjouksia tai joita ostat, muut Palvelumme, joita käytät, ja muu kerӓӓmӓmme tai saamamme tieto
 • lӓhettӓäksemme sinulle NHL:ӓӓ, jӓsenjoukkueita tai muita ulkopuolisen tahon liikekumppaneita koskevia, mieltymystesi ja kiinnostustesi mukaisiksi muokattavia elektronisia tai muita markkinoivia viestejӓ – esimerkiksi suosikkijӓsenkerhoasi koskevaa sisӓltӧӓ. (Katso alla omat valintasi mainosviestien suhteen).

Saatamme myös käyttää keräämiämme ja vastaanottamiamme tietoja muihin tarkoituksiin, jotka selvitetään sinulle keräyshetkellä tai tarkoituksiin, joihin annat suostumuksesi.

3. Näin jaamme kerӓӓmӓӓmme tai vastaanottamaamme tietoa

Voimme jakaa kerӓӓmiӓmme tai vastaanottamiamme tietoja kolmansien osapuolten kanssa, kun meillӓ on suostumuksesi tai kuten alla kuvaillaan.

Voimme jakaa tietoja seuraavanlaisten kolmansien osapuolten kanssa:

 • Yhteistyӧkumppanimme. Voimme jakaa tietoja tämänhetkisten ja tulevien ”konserni- ja kumppanuusyritysten” kanssa. Termi sisӓltӓӓ emo- ja tytӓryhtiӧmme, yhteistyӧyrityksemme tai muut hallinnassamme olevat yhtiӧt, yhtiӧt joiden hallinnassa olemme tai joiden kanssa olemme yhteisen hallinnan alasia. Kyseisiin yhteityökumppaneihin saattaa kuulua täällä luetellut tahot.
 • Palveluntarjoajamme. Saatamme toimittaa sinua koskevia tietoja palveluntarjoajille, jotka suorittavat tiettyjӓ toimia tai tarjoavat tiettyjä palveluita puolestamme (esimerkiksi Palvelujemme isännöinti, tietokantamme säilytys, tilausten, tuotteiden tai palveluiden toimitus, tietokannan hallinta, analyysien suorittaminen, kilpailujemme ja arvontojemme hoitaminen, sijaintitietojen kerääminen, paikannukseen perustuvien palveluiden toimittaminen, luottokorttimaksujen käsittely, asiakaspalvelun hoito tai viestien lӓhettäminen puolestamme). Nӓmӓ yhtiӧt ovat sopimuspohjaisesti rajoitettuja siinӓ, miten he saavat kӓyttӓӓ tӓtӓ tietoa.
 • Operatiiviset kumppanit. Toimimme yhteistyössä kolmansien osapuolten kanssa tiettyjen Palvelujemme toimittamisessa. Saatamme antaa aika ajoin ja soveltuvien lakien puitteissa näille operatiivisille kumppaneille sinua koskevia tietoja, joita he käyttävät omiin tarkoituksiinsa. Toimimme esimerkiksi yhtestyössä MLB Advanced Median (”MLBAM”) kanssa toimittaaksemme tiettyjä Palveluita, minkä johdosta jaamme sinua koskevia tietoja MLBAN:n, sen seuraajien ja valtuuttamien tahojen kanssa Palveluiden toimittamisen yhteydessä ja milloin sallittua soveltuvan lain puitteissa.
 • Vaikka nämä operatiiviset yhteistyökumppanit saattavat käyttää sinua koskevia tietoja Palveluiden toimittamiseen, sinun tulee olettaa, että nämä operatiiviset yhteistyökumppanit saattavat käyttää näitä tietoja omiin, tietosuojakäytäntöjensa sallimiin tarkoituksiin. Lista tӓrkeimmistä operatiivisista kumppaneistamme on luettavissatӓällä.

 • Liikekumppanimme. Luvallasi saatamme jakaa tietoa sinusta muiden valikoitujen liikekumppaneiden kanssa, jotka eivӓt ole palveluntoimittajia, kuten sponsorimme, muut vӓhittӓismyyjӓmme ja televisiointipartnerimme, jotta he pystyvӓt toimittamaan sinulle erityistarjouksia, promomateriaalia ja muuta materiaalia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
  Näiden muiden liikekumppaneiden odotetaan suojelevan kaiken heidӓn kanssansa jakamamme tiedon luottamuksellisuutta, koskemattomuutta ja turvallisuutta. Emme kuitenkaan ole vastuussa liikekumppaneidemme tietosuojatoimista; he saattavat kӓyttӓӓ tietojasi omiin tarkoituksiinsa. Voit katsoa luetteloa tӓrkeimmistӓ liikekumppaneistamme tӓältä.
 • Jӓsenjoukkueet. Saatamme jakaa sinua koskevia tietoja (mukaan lukien yhteystietosi, asuinpaikkatiedot ja tiedot vuorovaikutuksesta NHL:n kanssa) jäsenjoukkueidemme kanssa, jotka saattavat käyttää näitä tietoja omiin tarkoituksiinsa, kuten erityistarjousten, promomateriaalien ja muiden kannaltasi mahdollisesti oleellisten tietojen toimittamiseen, tuotteidensa ja palveluidensa kehittämiseen ja sisäisten analyysien suorittamiseen. Soveltuvan lain sitä vaatiessa haemme lupaasi ennen kuin jaamme tietosi jӓsenjoukkueiden kanssa mainontatarkoituksessa. Huomioi, ettӓ NHL ei kontrolloi jӓsenjoukkueiden nettisivuja ja palveluja, jotka ovat heidӓn omien tietoturvasӓӓntӧjensӓ alaisia. Emme ole vastuussa jӓsenjoukkueidemme tietoturvakäytännöistä. Voit katsoa jӓsenjoukkueidemme luettelon tästä.
 • Muut osapuolet vastaamassa oikeustoimenpiteisiin tai tarpeen vaatiessa suojelemassa meitӓ tai Palvelujamme. Me tai palveluntarjoajamme voimme paljastaa tietojasi – mukaan lukien viestinnän sisӓllӧn – muille osapuolille silloin, kun soveltuva laki vaatii tai sallii sen, esimerkiksi silloin, kun luotamme siihen ettӓ
 • tietojen paljastus on tarpeellista viranomaisten pyyntӧihin tai oikeustoimenpiteisiin (esimerkiksi tuomioistuimen mӓӓrӓykseen, etsintӓlupaan tai haasteeseen) vastaamisen kannalta
 • tieto on olleellista tehdyn tai meneillӓän olevan rikoksen kannalta
 • on kyseessä hӓtӓtila, joka on uhkana omalle tai jonkun toisen tai toisten henkilӧiden turvallisuudelle tai
 • tietojen paljastus on tarpeellista oikeuksiemme tai omaisuutemme suojelemiseksi tai käyttöehtojemme valvomiseksi.
 • Muut osapuolet tiettyjen liiketoimien yhteydessӓ. Mikäli NHL:n omistus (tai jokin omaisuutemme osa) muuttuu yhdistymisen, yritysoston tai epӓtodennӓkӧisen vararikon vuoksi, tietosi voidaan siirtӓӓ muualle. Jos sellainen siirto tapahtuu, sinulle ilmoitetaan siitӓ tӓmӓn tietosuojakäytännön pӓivityksessӓ tai jollakin muulla asianmukaisella tavalla.
 • Interaktiiviset toiminnot. Saatamme jakaa tietoa kolmansien osapuolten kanssa, kun lӓhetӓt tietoja julkiseen kӓyttӓjӓprofiiliin tai Palvelujemme julkiselle alueelle, kuten chatti-huoneeseen, foorumiin, blogiin tai muuhun yhteisӧtilaan. Jos lӓhetӓt tietoja nӓihin interaktiivisiin toimintoihin, se on saatavilla julkisesti ja sinӓ saatat saada pyytӓmӓttäsi viestejӓ muilta. Emme voi taata ettӓ he, joilla on pӓӓsy sellaisiin tietoihin, kunniottavat yksityisyyttӓsi. Ole varovainen kӓyttӓessӓsi nӓitӓ toimintoja.

Tämän lisäksi saatamme jakaa muita tietoja kolmansien osapuolten kanssa tavalla, joka ei yksilöi erityisiä käyttäjiä, mukaan lukien esimerkiksi yhdistetyt tiedot.

4. Kolmannet osapuolet, jotka toimittavat palveluihimme sisӓltӧӓ, mainontaa tai toiminnallisuutta

Kolmannet osapuolet, jotka eivӓt ole kumppaneitamme, saattavat toimittaa Palveluihimme sisӓltӧӓ, mainontaa tai toimivuutta. Sellaisiin kuuluvat esimerkiksi:

 • sisӓllӧn toimittajat, jotka saattavat hoitaa käytännönasioita liittyen kilpailuhin, sweepstakes-arpajasiin, fantasia- tai interaktiivisiin peleihin tai julkisiin foorumihin Palveluissamme
 • vӓhittӓismyyntiyritykset ja muut yhtiӧt (kuten ne, jotka hoitavat myymӓlӓ- ja huutokauppapalvelujamme ja ne, jotka hoitavat Palvelujamme), jotka voivat kӓsitellӓ tiedonsiirtoja, hoitaa asiakaspalvelua ja suorittaa muita niihin kuuluvia tehtӓviӓ
 • mainonnan toimittajat, jotka auttavat meitӓ ja mainostajiamme toimittamaan käyttäjien kiinnostusten mukaan muokattuja mainoksia (Palveluissamme ja muualla netissӓ), ja jotka ymmӓrtӓvӓt kӓyttӓjien reaktion kyseisiin mainoksiin
 • yleisӧarviointiyhtiӧt, jotka auttavat meitӓ mittaamaan Palvelujemme kӓyttӧӓ ja vertailemaan sitӓ muiden nettipalvelujen kanssa
 • sosiaalinen median palvelut (kuten Facebook, Twitter ja Google+), joka sallii sinun kirjautua tiettyihin Palveluihimme, kommentoida Palveluissamme olevaa sisӓltӧӓ ja jakaa Palveluissamme lӧytӓmiӓsi asioita sosiaalisessa verkossasi
 • paikannusanalyysien toimittajat, jotka välittävät tiedottavia viestejä, markkinoivia viestejä ja julkisten palveluiden viestejä sinulle sijaintitietojen pohjalta.

Nӓmӓ ja muut kolmannet osapuolet saattavat kerӓtӓ tai vastaanottaa Palvelujemme kӓytӧä koskevia tietojasi, muun muassa kӓyttӓmӓllӓ evӓsteitӓ, verkkojäljitteitä ja muuta teknologiaa, ja näitä tietoja voidaan kerӓtӓ ajan mittaan ja yhdistӓӓ tietoihin, joita on kerӓtty eri nettisivustoilta ja nettipalveluista esimerkiksi kohdallasi oleellisten mainosten toimittamiseksi meidän tai muiden nettisivustoille. Sosiaaliset nettipalvelut pystyvӓt kenties kerӓӓmӓӓn tietoa sinusta vaikka et klikkailisi heidän sisältöä tai vuorovaikuttaisi heidӓn sisӓllӧn kanssa, jota esitetään Palveluissamme tai vaikka sinulla ei olisi sosiaalisen median tiliӓ.

Huomioi, ettӓ jotkut nӓistӓ yhtiӧistӓ osallistuvat teollisuuden kehittӓmiin ohjelmiin, jotka on suunniteltu antamaan kuluttajille mahdollisuus valita, mitä mainoksia he saavat/heille lähetetään. Jos haluat oppia lisӓӓ tai kieltӓytyӓ tämänkaltaisesta tӓhdӓtystä mainonnasta, vieraile seuraavilla nettisivuilla: Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance, ja Digital Advertising Alliance of Canada.

Kolmannen osapuolen sosiaaliset nettipalvelut, joiden kanssa olemme yhteistyӧssӓ, voivat ilmoittaa ystӓvillesi ja muille kontakteille sekӓ Palveluissamme ettӓ itse sosiaalissa nettipalveluissa, ettӓ olet meidӓn Palvelujemme kӓyttӓjӓ tai Palvelujemme kӓytӧstӓsi. Jos pӓӓtӓt kirjautua kolmannen osapuolen sosiaalisiin nettipalveluihin tai kӓyttӓӓ niitä, saatamme saada tietojasi, joita olet antanut kyseisille sosiaalisille nettipalveluille, mukaan lukien tiedot niissӓ sosiaalisissa nettipalveluissa olevista ystӓvistӓsi ja muista kontakteistai. Saatamme kӓyttӓӓ sitӓ tietoa tӓmӓn tietosuojakӓytӓnnӧn mukaisesti, mutta kӓytӧn pӓӓasiallinen tarkoitus on henkilӧkohtaisen ja sosiaalisen kokemuksesi tehostaminen Palveluissamme. Saatamme esimerkiksi nӓyttӓӓ sinulle sisӓltӧӓ, josta sosiaalisessa nettipalvelussa olevat ystӓvӓsi tai yhteydet pitӓvӓt tai toimittaa sinulle tilannekuvan ystӓviesi tai kontaktiesi reaktioista kyseiseen sisӓltӧӧn.

Pystyt kenties myӧs yhdistӓmäӓn tilin sosiaalisesta nettipalvelusta Palvelujemme kautta toiseen tiliin. Kun olet yhdistänyt tilin, voit ehkä kӓyttӓä kyseisen sivun sisäänkirjautumistietojasi kirjautuaksesi sisään tiettyihin toimintoihin, joita Palvelumme tarjoavat. Jos yhdistӓt tilisi kolmannen osapuolen sivulta tai palvelusta, saatamme kerӓtӓ tietoja kyseisiltä kolmannen osapuolen tileiltӓ ja kaikki kerӓӓmӓmme tieto on tӓmӓn tietosuojakӓytӓnnӧn alaista.

5. Ilmoitus Rogers Communications -asiakkaille

Jos vierailet NHL.TV- tai Rogers NHL GameCentre LIVE -sivustoilla kirjautumalla tilillesi Rogers Communications Partnership -yhtiön sivuston kautta, Rogers Communications Partnership ja sen konserni- ja kumppanuusyritykset (”Rogers”) voivat saada tietoa NHL:ltӓ NHL.TV-sivuston kӓytӧstӓsi, kuten minkӓ tyyppistӓ sisӓltӧӓ katselit, minä päivänä ja miten pitkään kӓytit NHL.TV-sivustoa, ja minkӓlaista laitetta kӓytit kirjautuessasi NHL.TV-sivustoon. Rogers kӓyttӓӓ näitä tietoja tarjotakseen ja hoitaakseen NHL.TV-sivustoa Kanadassa, muokatakseen sinulle kohdistettuja viestejӓ ja ymmӓrtӓӓkseen ja parantaakseen tuote- ja palvelutarjouksiaan. Rogers kӓyttӓӓ ja kӓsittelee NHL.TV-sivuston yhteydessӓ saamiansa tietoja Rogersin tietosuojan mukaisesti, joka on saatavissa osoitteessa http://www.rogers.com/web/content/Privacy-Policy, ei tӓmӓn tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämän lisäksi, käyttäessäsi MyRogers-tunnistetietoja kirjautuaksesi NHL.TV-, Rogers NHL GameCentre LIVE-sivustoon tai muuhun NHL-sisältöön, NHL saa tiettyjä tiliin liittyviä tietoja (kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi, yhteystietosi ja tilausta koskevat tiedot) Rogersilta ja käyttää näitä tietoja tietosuojakäytäntönsä mukaisesti, mm. tunnistaakseen sinut NHL.TV:n käyttäjänä, räätälöidäkseen sisältöä ja viestintää sekä kehittääkseen tuote- ja palvelutarjouksiaan.

6. ”Do Not Track” -signaalit

Jotkut nettiselaimet saattavat lӓhettӓӓ ”do not track” (älä seuraa) -signaaleja nettisivuille ja muille nettipalveluille, joiden kanssa selain kommunikoi. Ei ole olemassa mitӓӓn standardia joka hallitsee, mitӓ, jos mitӓӓn, nettisivujen ja nettipalvelujen tulisi tehdӓ nӓitӓ signaaleja saadessaan. Tӓllӓ hetkellӓ emme ryhdy minkäänlaisiin toimiin näiden signaalien suhteen. Jos ja kun standardi on vahvistettu, voimme tarkistaa kӓytӓntӧmme nӓiden signaalien suhteen.

7. Omat valintasi

Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja koskien sitä, miten kӓsittelemme sinusta kerӓӓmiӓmme ja vastaanottamiamme tietoja.

 • Sӓhkӧposti. Voit kieltӓytyӓ vastaanottamasta meiltӓ mainostukseen liittyviӓ sӓhkӧpostiviestejӓ klikkaamalla ”Unsubscribe” (peruuta tilaus) -linkkiӓ, joka on mainostukseen liittyvien sӓhkӧpostiviestien alaviitteessӓ, ja pӓivittӓmӓllӓ asetuksesi. Huomioi, ettӓ saatamme jatkaa tiedonsiirtoon, palveluihin ja tiliisi liittyvien sӓhkӧpostiviestien lähettämistä.
 • SMS ja MMS. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltӓ mainostukseen liittyviӓ SMS- ja MMS-viestejӓ (tekstiviestejӓ) vastaamalla maksutta ”STOP” mihin tahansa viestiin. Huomioi, ettӓ saatamme vastata kieltopyyntӧӧsi viestillӓ vahvistamaan, ettӓ kieltopyyntӧsi toteutui.
 • Posti. Voit kieltӓytyӓ vastaanottamasta meiltӓ postia postilaitoksen kautta (esimerkiksi myymӓlӓ-katalogeja) tӓyttӓmӓllӓ postintulon pysäytyslomakkeen tӓӓllä.
 • Henkilӧn tunnistavan tiedon paljastaminen kolmansille osapuolille. Voit kieltӓӓ henkilӧn tunnistavan, kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin käyttämän tiedon paljastamisen tӓyttӓmӓllӓ lomakkeen: NHL.com/contact. Valitse ”Privacy” (tietosuoja) -vaihtoehto aiheriviltӓ ja kirjoita etu- ja sukunimesi ja sӓhkӧpostiosoitteesi sӓhkӧpostiviestin tekstiosioon. Voit myӧs ottaa yhteyden meihin kuten kuvaillaan allaolevassa osiossa Ota yhteys meihin.
 • Pӓӓsy, pӓivitys tai paikkansapitävät tiedot. Soveltuvan lain mukaisesti, sinulla saattaa olla oikeus pӓӓstӓ kӓsiksi hallussamme ja hallinassamme olevaan henkilӧkohtaiseen tietoosi pӓivittӓmӓӓn sitӓ ja korjaamaan virheitӓ, paitsi lain asettamissa tietyissä poikkeustilanteissa. Jos haluat tarkistaa tai pӓivittӓӓ tietosi, ota meihin yhteys osoitteessa NHL.com/contact. Valitse ”Privacy” (tietosuoja) -vaihtoehto aiheriviltӓ ja kirjoita etu- ja sukunimesi ja sӓhkӧpostiosoitteesi sӓhkӧpostiviestin tekstiosioon. Voit myӧs ottaa yhteyttä meihin kuten kuvaillaan alla olevassa osiossa Ota yhteys meihin.
 • Rӓӓtӓlӧity mainonta. Jotkut Palveluillemme mainontapalveluja toimittavat yhtiӧt saattavat osallistua teollisuuden kehittӓmiin ohjelmiin, jotka on suunniteltu antamaan kuluttajille valinnan siitä, haluavatko he vastaanottaa oman nettiaktiviteettinsa perusteella rӓӓtӓlӧityjӓ mainoksia. Jos haluat oppia lisӓӓ ja kieltӓytyä tämänkaltaisesta tӓhdӓtystä mainonnasta, vieraile seuraavilla nettisivuilla: Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance, ja Digital Advertising Alliance of Canada.
 • Sijaintitiedot. Jos käytät tämän tietosuojakäytännön kattamia paikannukseen perustuvia palveluita tai sovelluksia, sinulla saatetaan tarjota mahdollisuus kieltäytyä sijaintitietojesi keräyksestä ja/tai käyttämisestä tiettyihin tarkoituksiin. Jos kuitenkin käytät kyseistä kieltäytymisoikeutta, et ehkä pysty hyödyntämään kaikkia näiden palveluiden tai sovellusten tarjoamia toiminnallisuuksia. Voit myös rajoittaa sijaintitietojesi keräämistä laitteesi asetusten kautta.

8. Turvallisuus

Olemme ottaneet käyttöön fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia turvatoimenpiteitä avuksi pystyäksemme suojaamaan keräämiämme ja vastaanottamiamme tietoja varkaudelta, menetykseltä, väärinkäytöltä ja valtuuttamattomalta käytöltä tai paljastamiselta. Huomaa kuitenkin, ettei mitään tiedonsiirtoa tai tietojen säilytystä voida taata sataprosenttisesti turvatuksi. Sen seurauksena, samalla, kun pyrimme suojelemaan tietojasi ja yksityisyyttӓsi, emme voi, emmekӓ takaa minkӓӓn Palveluillemme paljastamasi tai lӓhettӓmӓsi tiedon turvallisuutta, emmekӓ voi olla vastuussa varkaudesta, tuhoutumisesta, tietojesi paljastumisesta vahingossa tai mistӓӓn muusta paljastuksesta, joka ei ole meidӓn hallittavissamme.

Joihonkin tietoihisi pääsy verkossa saattaa olla valitsemasi salasanan suojaamaa. Ӓlӓ paljasta salasanaasi kenellekӓӓn. Emme koskaan kysy sinulta salasanaasi missӓӓn pyytӓmӓttӧmӓssӓ kommunikaatiossa (kuten kirjeissӓ, puheluissa tai sӓhkӧpostiviesteissӓ).

9. Lasten tietosuoja

Palvelumme eivӓt tietoisesti kerӓӓ, kӓytӓ tai paljasta alle 13-vuotiaden lasten tietoja ilman vanhempien etukäteen antamaa lupaa. Lasten tietosuojan suhteen noudatetaan lasten yksityisyyttä verkossa suojaavaat ”COPPA”-lakia.

10. Kolmannen osapuolen linkit

Palvelumme saattavat sisӓltӓӓ linkkejӓ muihin sivustoihin, joita emme omista tai hallitse. Tämän lisäksi linkkejӓ Palveluihimme saattaa esiintyӓ kolmansien osapuolten palveluissa, joissa me mainostamme. Paitsi kuten on kuvailtu tӓssӓ tietosuojakӓytӓnnӧssӓ, emme toimita mitӓӓn henkilӧkohtaista tietoasi nӓille kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Toimitamme linkkejӓ kolmansien osapuolien palveluihin tarjotaksemme kӓyttömukavuutta käyttäjillemme. Nӓitӓ linkkejӓ ei ole tarkoitettu yhdistepalvelujen kannatukseksi tai viitteeksi. Nӓillӓ yhdistepalveluilla tulisi olla erilliset ja itsenӓiset tietosuojakӓytӓnnӧt, ilmoitukset ja kӓyttӧehdot, jotka sinun tulee lukea huolellisesti. Meillӓ ei ole minkäänlaista määräysvaltaa koskien kyseisenlaisia palveluita, ja tämän johdosta meillӓ ei ole mitӓӓn vastuuta tavasta tai velvoitetta tapaan, jolla he, jotka hallitsevat sellaisia yhdistepalveluja, saattavat kerӓtӓ, kӓyttӓӓ, turvata tai muutoin kӓsitellӓ tietojasi.

11. Kaliforniassa pätevät tietosuojaoikeutesi

Kaliforniassa asuvat voivat kieltӓӓ henkilӧn tunnistavan, kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin käyttämän tiedon paljastamisen tӓyttӓmӓllӓ lomakkeen: NHL.com/contact. Valitse ”Privacy” (tietosuoja) -vaihtoehto aiheriviltӓ ja kirjoita etu- ja sukunimesi ja sӓhkӧpostiosoitteesi sӓhkӧpostiviestin tekstiosioon. Voit myӧs ottaa yhteyden meihin kuten kuvaillaan allaolevassa osiossa Ota yhteys meihin.

Tämän lisäksi, Palveluiden rekisteröidyillä, Kaliforniassa asuvilla alle 18-vuotiailla käyttäjillä on Kalifornian lainsäädännön mukaan oikeus pyytää, että heidän Palveluissa julkaisemansa sisältö ja tiedot poistetaan. Voit pyytää tämänkaltaisten tietojen poistamisen täyttämällä lomakkeen: NHL.com/contact. Valitse ”Privacy” (Tietosuoja) -vaihtoehto aiheriviltӓ ja kirjoita sähköpostiviestin leipätekstiosaan (i), pyyntösi saada käyttäjän sisältö poistetuksi Kalifornian lainsäädännön mukaisesti, (ii) selvitys aineistosta, jonka haluat poistattaa sekä riittävästi tietoa, jotta pystymme löytämään aineiston ja (iii) etu- ja sukunimesi, sӓhkӧpostiosoitteesi, postiosoitteesi (mukaan lukien postitoimipaikka ja postinumero) sekä syntymäaikasi voidaksemme käsitellä pyyntösi. Huomaa, että pyyntösi ei takaa, että aineisto poistetaan kokonaisuudessaan.

12. Henkilӧtietojen sisäiset siirrot

NHL:n pӓӓtoimisto on Yhdysvalloissa ja riippumatta siitӓ, missӓ kӓytӓt Palvelujamme tai muutoin annat meille tietoja, tietosi voidaan siirtӓӓ NHL:lle ja sen yhteistyӧkumppaneille, operatiivisille kumppaneillemme ja palvelujen toimittajillemme Yhdysvalloissa säilytettäviksi ja kӓsiteltӓviksi. Huomioithan, ettӓ Yhdysvaltain tietosuojalait, -sӓӓdӧkset ja -standardit eivӓt kenties ole samanlaisia kuin asuinmaasi lait ja tämänkaltaiset tiedot saattavat olla laillisesti Yhdysvaltain tuomioistuinten, oikeusviranomaisten ja hallituksen virkamiesten saatavissa. Kӓyttӓmӓllӓ Palvelujamme tai antamalla meille tietojasi, myӧnnyt tietojen kerӓӓmiseen, sӓilyttӓmiseen ja kӓsittelyyn Yhdysvalloissa ja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

13. Muutoksia tӓhӓn tietosuojakӓytӓntӧӧn

Saatamme pӓivittӓӓ tӓmӓn tietosuojakӓytӓnnӧn aika ajoin osoittamaan muutoksia tietosuojakӓytӓnnӧissӓmme, joten ehdotamme, ettӓ tarkistat tӓmӓn tietosuojakӓytӓnnӧn ajoittain. Jos teemme huomattavia muutoksia tӓhӓn tietosuojakӓytӓntӧӧn, toimitamme sinulle asianmukaisen ilmoituksen siitӓ.

14. Yhteystiedot

Jos sinulla on tӓtӓ tietosuojakӓytӓntӧӓ tai sen toimeenpanoa koskevia kysymyksiӓ, ota yhteys meihin osoitteessa NHL.com/contact ja valitse ”Privacy” (Tietosuoja) aiheriviltӓ tai kirjoita meille osoitteeseen:

Senior Counsel – Privacy

NHL Enterprises, L.P.

1185 Avenue of the Americas

New York, NY 10036, USA

15. Englanti vallitsevana kielenӓ.

Tӓmӓ asiakirja on kӓӓnnetty suomeksi. Jos englanninkielisen ja suomenkielisen version vӓlillӓ esiintyy epӓyhtenӓisyyttӓ tai epӓselvyyttӓ, englanninkielinen versio on vallitseva.

Evӓsteet, verkkojäljitteet, ja muut teknologiat

Palvelumme kӓyttӓvӓt nettiteknologioita, joita kutsutaan ”evӓsteiksi” ja ”verkkojäljitteiksi,” samoin kuin muita paikallisia varastointiteknologioita. Tӓssӓ osiossa selitetӓӓn, mitӓ nӓmӓ teknologiat ovat ja kuinka niitӓ saatetaan kӓyttӓӓ.

Evӓsteet ja muut paikalliset varastointiteknologiat

Yleisesti ottaen, ”evӓsteet” ovat tekstitiedostoja, jotka asetetaan laitteesi selaimeen ja joita voidaan kӓyttӓӓ avuksi selaimesi tunnistamiseen eri verkkosivuissa, verkkosivustoissa ja selailuistunnoissa. Selaimessasi tai laitteessasi saattaa olla evästeisiin liittyviä asetuksia. Voit esimerkiksi määrittää selaimesi olemaan hyväksymättä evästeitä tai ilmoittamaan sinulle, kun eväste lähetetään. Lisätietoja evästeasetusten saatavuudesta, niiden tehtävistä ja toiminnasta saat selaimesi tai laitteesi ohjeaineistosta. Jos päätät olla hyväksymättä lähettämiämme evästeitä, et ehkä pysty hyödyntämään kaikkia Palvelujemme tarjoamia toimintoja.

Evӓsteitӓ sӓilytetӓӓn laitteessasi tai ”paikallisvarastossa”. Kӓytӓmme myӧs muun tyyppisiӓ paikallisvarastointiteknologioita, kuten Local Shared Objects -evästeitä (joskus nimellӓ ”Flash-evästeet”), Palvelujemme yhteydessӓ. Nӓmӓ teknologiat muistuttavat evästeitä siten, ettӓ niitӓ sӓilytetӓӓn laitteessasi ja voidaan kӓyttӓӓ yllӓpitӓmӓӓn tietoja aktiviteeteistӓsi ja mieltymyksistäsi.

Nӓmӓ muut paikallisvarastointiteknologiat saattavat kuitenkin kӓyttäӓ muita laitteesi osia kuin selaintasi, mikӓ tarkoittaa sitӓ, ettӓ et ehkӓ voi hallita niiden kӓyttӧӓ kӓyttӓmӓllӓ selaimen tyӧkaluja ja asetuksia, joita kӓytӓt hallitsemaan selainevӓsteitӓ. Lisӓtietoa Flash-evӓsteiden hallinnasta saat vierailemalla Adobe Flash Player -verkkosivustolla. Selaimesi yksityisyyskontrollit saattavat mahdollistaa muun tyyppisten paikallisvarastojen hallinnan.

Palvelumme voivat kӓyttӓӓ evӓsteitӓ tai muita paikallisvarastoteknologioita yhdessӓ muun sinua koskevan tiedon kanssa parantaakseen ja yksilӧllistӓӓkseen kokemustasi Palveluissamme (tai muualla netissӓ), mukaan lukien:

 • todentamisesi kӓyttäessäsi Palvelujamme
 • asetus- ja rekisterӧintitietojesi muistaminen
 • ostoskӓrryn käytön mahdollistaminen
 • Palvelumme, mainosten ja sӓhkӧpostiviestinnӓn tehokkuuden esittäminen, mittaaminen ja tutkiminen (pӓättelemӓllӓ, mitkӓ sӓhkӧpostiviestit avaat ja minkӓ pohjalta toimit)
 • Palvelujemme ja muiden vierailemiesi verkkosivustojen ja palvelujen kautta sinulle toimitettavan sisällön ja mainonnan mukauttaminen.

Verkkojäljitteet

Verkkojäljitteet ovat pieniӓ nettisivuille, videoihin ja sӓhkӧposteihin asetettuja koodinpalasia, jotka voivat välittää tietoja selaimestasi ja laitteestasi palvelimeen. Verkkojäljitteitä voidaan kӓyttӓӓ, muun muassa, laskemaan nettisivulla kӓyneiden kӓyttӓjien tai sӓhkӧpostin lukeneiden lukumӓӓrӓ, tai toimittamaan evӓstimiä nettisivua tai sӓhkӧpostia katselevan kӓyttӓjӓn selaimeen.