Welcome |Tili|Kirjaudu ulos 
UUTTA! KIRJAUDU SISÄÄN SOME-PROFIILILLASI
TAI
 
 
NHL.com -sivuston käyttöehdot

Tervetuloa National Hockey Leaguen ("NHL") ja sen jäsenjoukkueiden virallisille sivustoille.  Seuraavat käyttöehdot ("KE") koskevat nhl.com-, nhl.tv- ja nhlnetwork.com-sivuston ja jokaisen NHL:n jäsenjoukkueen (esim. ducks.nhl.com, flames.nhl.com jne.) sivuston käyttöä (kukin "sivusto" ja yhdessä "sivustot"), mukaan lukien sivustojen kautta käytettävissä olevien palveluiden ja sisältöjen (kuten mainittu alla) käyttöä ja niihin pääsyä. Asiakkaan tulee lukea käyttöehdot huolellisesti läpi ennen sivustojen, palveluiden tai sisältöjen käyttämistä. Sivustoja, palveluja tai sisältöjä käyttämällä asiakas hyväksyy käyttöehtosopimuksen. Sivuston, palveluiden ja sisällön käyttöä ohjaavat myös voimassaolevat lait ja säännökset. Mikäli asiakas ei hyväksy käyttöehtosopimuksen ehtoja, hänen ei tule käyttää sivustoja, palveluita tai sisältöjä. NHL.com-sivuston, palveluiden tai sisällön käyttöä ohjaa myös NHL.comin tietosuojakäytäntö, joka on saatavissa osoitteessa http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=26386ja joka sisältyy käyttöehtosopimukseen viitteenä.  NHL.comin tietosuojakäytäntö ei kata NHL:n jäsenjoukkueiden sivustojen käyttämistä.  Jokaisen NHL-jäsenen sivustoilla on omat tietosuojakäytännöt (kutsutaan joskus myös nimellä tietosuojalausunto), jotka ohjaavat sivustojen käyttöä. Tietosuojakäytäntöihin on linkit NHL-joukkueiden sivustoilla.
Tämä käyttöehtosopimus on päivitetty viimeksi 15.8.2010.
Toivottavasti nautit NHL.comista!
 
24.    KÄYTTÖEHDOT
NHL:n jäsenjoukkueet ("joukkueet) ja NHL Interactive CyberEnterprises, LLC ("NHL ICE", yhdessä joukkueiden kanssa, “NHL-osapuolet”) tarjoavat käyttöehtojen mukaiset sivustot, sisällöt ja palvelut. NHL ICE voi muuttaa käyttöehtosopimusta ajoittain ilman erillistä ilmoitusta. Jos sopimusta muutetaan, päivitetty sopimus lisätään sivustolle. Suosittelemme asiakkaita tarkastamaan käyttöehtosopimuksen ajoittain mahdollisten muutosten varalta. Asiakkaan muutosten jälkeen jatkama sivustojen, palveluiden tai sisältöjen käyttö katsotaan uuden käyttöehtosopimuksen hyväksymiseksi. Tämän lisäksi palveluita ja sisältöä käyttämällä asiakas sitoutuu noudattamaan muita niitä koskevia ohjeita ja säännöksiä. Kaikki nämä lisäohjeet ja -säännökset sisältyvät tähän käyttöehtosopimukseen viitteinä.
 
25.    PALVELUT JA SISÄLTÖ
 NHL-osapuolet tarjoavat käyttäjilleen monia ominaisuuksia ja palveluita, kuten ilmoitustaulut, fan-to-fan -chatit, sosiaalista mediaa, myymälän, huutokaupan, NHL Network Online ja joukkuevideot, NHL Game Audio, NHL GameCenter Live, NHL GameCenter Premium, fantasy-pelejä ja muita interaktiivisia ja ei-interaktiivisia ominaisuuksia, jotka voidaan ajoittain päivittää tai poistaa tai joita voidaan muutoin muokata NHL-osapuolten päätöksellä.   Tämän lisäksi NHL-osapuolet tarjoavat pääsyn tallenteisiin (videot ja audio), valokuviin, teksteihin, kuviin, tilastoihin, logoihin ja muihin mediatuotteisiin ja henkisiin omaisuuksiin, jotka liittyvät National Hockey Leagueen, sen jäsenjoukkueisiin ja jääkiekkoon (yhteisesti "sisältö").  Jotkut ominaisuuksista, palveluista ja sisällöistä vaativat käyttömaksun ("maksupalvelut") ja jotkut ovat ilmaisia ("peruspalvelut"). Perus- ja maksupalveluita, mukaan lukien kaikki sivustojen ominaisuudet, palvelut ja sisältö, kutsutaan yhteisesti nimellä "palvelut". Ellei toisin mainita, sivustot, palvelut ja sisältö ovat käyttöehtosopimuksen alaisia. Asiakkaan tulee ymmärtää ja hyväksyä, että sivustot, palvelut ja sisällöt toimitetaan "sellaisenaan" ja että NHL-yksiköt (kuten esitetty alla) eivät ota vastuuta asiakkaan sivustojen, palveluiden tai sisältöjen käyttämisestä.  Sivustot, palvelut ja sisältö on tarkoitettu asiakkaan yksityiseen käyttöön ja vapaa-ajan viihteeksi. Käyttöehtosopimus sallii sivustoilla olevien tiettyjen sisältöjen ja palveluiden lataamisen ja suoratoiston yhdelle tietokoneelle henkilökohtaista viihdekäyttöä varten. Sisältöjä ja palveluita ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Palveluita ei saa käyttää julkisissa tai kaupallisissa tiloissa, joissa useat ihmiset voivat käyttää niitä samanaikaisesti. Tämän lisäksi sisältöä tai palveluita ei saa kopioida, levittää, muokata, julkaista uudelleen, lähettää, lähettää uudelleen, esittää julkisesti tai jäljitellä. Niiden katsomisesta ei saa periä pääsymaksua eikä saa käyttää juoksevaa tiliä, ellei asiakkaalla ole aiempaa NHL ICE:n kirjallista suostumusta, jonka myöntämisestä NHL ICE voi kieltäytyä.  Sisältö on toimitettu vain viitetiedoiksi, eikä asiakkaan tule luottaa siihen mitään tarkoitusta varten. NHL ICE ei ole vastuussa sisällön oikeellisuudesta ja luotettavuudesta. Asiakkaan vastuulla on rajoittaa perheenjäsenten ja vieraiden katseluoikeuksia parhaaksi katsomallaan tavalla. NHL ICE ei ole vastuussa käyttöehtojen mukaisesta sisällöstä tai palveluista asiakkaalle tai kenellekään muulle taholle.
 
26.    PÄÄSY PALVELUIHIN
a.    Sivustoja, palveluita ja sisältöä käyttääkseen asiakkaalla täytyy olla Internet-yhteys ja hänen täytyy maksaa mahdollisiin maksupalveluihin liittyvät maksut. Lisäksi asiakkaalla on oltava kaikki Internet-yhteyden muodostamiseen tarvittavat laitteet, mukaan lukien tietokone ja modeemi tai muu Internet-yhteydenottolaite. Palveluita koskevat Internetin lähetysrajoitukset, joihin lukeutuvat esimerkiksi video- ja/tai audiokatkokset, puskurointi tai yhteyden katkeaminen. Ohjelmat, hinnat ja palveluiden käyttöehdot riippuvat saatavuudesta ja saattavat muuttua.

b.    Maksupalveluiden tilauksen aktivointi ja sitä seuraava maksupalveluiden käyttäminen voi riippua luottokortin hyväksynnästä ja muiden asiakkaan toimittamien tai NHL ICE:n keräämien tietojen (kuten IP-osoite) vahvistamisesta. Ohjelmiston mukaisia otteluita voidaan peruuttaa tai korvata tarvittaessa. Veroja ei ole lisätty hintoihin, ja ne ovat tilaajan vastuulla.

c.    Pimennysrajoitukset pätevät palveluihin, jotka mahdollistavat suorien otteliuden tai kohokohtien katsomisen, kuten NHL GameCenter Live ja NHL GameCenter Premium -palvelut.  Pimennysrajoitusten tarkoituksena on suojata otteluiden televisiointilupien haltijoiden oikeuksia.

d.    NHL GameCenter Live -palvelussa runkosarjan ja pudotuspelien aikana, jos (i) asiakas asuu kyseessä olevan joukkueen paikallisen televisioverkon alueella (pois lukien jotkin paikalliset televisiointialueet, joille NHL ICE voi tarjota tilauspalveluita) tai (ii) jos NHL-ottelu televisioidaan valtakunnallisesti asiakkaan maassa tai ohjelma-alueella, ohjelmistossa oleva kyseisen joukkueen web-lähetys (kohdassa (i) käsitellyille tilaajille) tai valtakunnallisesti televisioitavat ottelut (kohdassa (ii) käsitellyille tilaajille) pimennetään.

e.    Esimerkiksi, jos New York Rangers kohtaa Calgary Flamesin, Rangersin ja Flamesin paikalliset televisioyhtiöt pimennetään NHL GameCenter Live -palvelusta riippumatta siitä, televisioidaanko pelit paikallisesti. Vastaavasti, jos Rangersien ja Flamesien välinen ottelu televisoidaan valtakunnallisesti asiakkaan asuinmaassa tai ohjelma-alueella, tämä ottelu on pimennetty NHL Center Ice Online -palvelussa riippumatta siitä, voiko asiakas vastaanottaa paikallisen televisiolähetyksen.

f.    NHL GameCenter Premium -palvelussa runkosarjan aikana pääsy videokohokohtiin (i) otteluissa, joita ei muutoin televisioida paikallisesti, NHL GameCenter Premium voi tarjota huomattavan määrän kohokohtia näihin peleihin, (ii) paikallisesti televisioitavat ottelut, NHL GameCenter Premium voi tarjota enintään neljä kohokohtaa peliä kohden, ja (iii) Kanadassa valtakunnallisesti televisioitavat ottelut, NHL GameCenter Premium ei voi tarjota kohokohtia kyseisistä otteluista Kanadassa asuville tilaajille.

g.    JOS ASIAKAS KIERTÄÄ TAI YRITTÄÄ KIERTÄÄ PIMENNYSRAJOITUKSIA TAI MUITA KÄYTTÖRAJOITUKSIA: TILAUS PÄÄTTYY VÄLITTÖMÄSTI JA ASIAKKAAN LUOTTOKORTILTA VELOITETAAN SADAN DOLLARIN (100.00 $) MAKSU TILAUKSEN ENNENAIKAISESTA PÄÄTTÄMISESTÄ. ASIAKASTA VASTAAN VOIDAAN NOSTAA OIKEUDELLISIA TOIMIA JA NHL ICE VARAA OIKEUDEN RAPORTOIDA VÄÄRINKÄYTÖKSET ASIANOMAISELLE VIRANOMAISELLE.

h.    NHL Center Ice, NHL GameCenter Live ja NHL GameCenter Premium eivät välttämättä sisällä NHL:n pudotuspelien (mukaan lukien Stanley Cup finaalit) kahta viimeistä kierrosta. Lisätietoja NHL GameCenter Live -sivustosta on osoitteessa http://gamecenter.nhl.com/nhlgc/help.htm
i.    NHL ICE voi tarjota pääsyn tiettyihin palveluihin, kuten NHL GameCenter LIVE, NHL GameCenter Premium ja NHL Vault, useiden eri kytkettyjen laitteiden, kuten web-televisiot ja blu-ray-soittimet, digiboxit ja web-videopelikonsolit (yhteisesti "kytketyt laitteet"), kautta. Asiakas hyväksyy, että (i) kytkettyjä laitteita ja laitteissa palveluihin pääsemiseksi käytettyjä sovelluksia ("kytkettyjen laitteiden sovellukset") hallinnoi kolmas osapuoli ja että näiden laitteiden sovellusten käyttöä voivat hallita eri käyttöehtosopimukset ja muut asiakkaan ja kolmannen osapuolen väliset sopimukset, (ii) niillä erillisten sopimusten ehdoilla, jotka poikkeavat tämän käyttöehtosopimuksen määräyksistä, ei ole valtaa palveluiden suhteen, (iii) NHL-osapuolet eivät ole vastuussa tai korvausvelvollisia laitteista tai sovelluksista tai niiden käytön aiheuttamista vaurioista tai tappioista, mukaan lukien palveluiden käytön epäonnistuminen kytketyn laitteen kautta, (iv) palveluiden käyttäminen kytketyn laitteen kautta voi aiheuttaa erillisiä lisämaksuja, (v), NHL ICE voi rajoittaa missä tahansa palvelutilauksessa samanaikaisesti käytettävien kytkettyjen laitteiden määrää, ja (vi) NHL-osapuolet eivät edusta tai myönnä takuita kytketyille laitteille tai sovelluksille (mukaan lukien säilyvätkö ne käytettävissä tilauksen kestoajan.) Asiakkaalla ei ole missään tapauksessa oikeutta vaatia maksupalveluiden maksujen palauttamista, mikäli hän on tyytymätön palveluun tai mikäli hän ei pääse maksupalveluun kytketyllä laitteella tai kytketyn laitteen sovelluksella. Tämän lisäksi voi olla muita rajoituksia, kuten kytkettyjen laitteiden saatavuuden rajoitukset joissakin maissa. Lisätietoja kytketyistä laitteista saat napsauttamalla tätä.

27.    TAUSTATIEDOT
Joidenkin palveluiden käyttämiseksi asiakas voi joutua rekisteröitymään NHL-osapuolten kanssa ja antamaan joitakin henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi ja sähköpostiosoite. Rekisteröintiä vaativia palveluita käyttämällä asiakas sitoutuu toimittamaan paikkansa pitävät ja ajan tasalla olevat täydelliset tiedot itsestään määräysten ja/tai rekisteröinnin vaatimusten mukaisesti, voimassa olevia lakeja noudattaen. Mikäli asiakas toimittaa tietoja, jotka ovat virheellisiä, vanhentuneita tai puutteellisia, tai jos NHL ICE:lla on riittävä syy epäillä, että tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai vanhentuneita, NHL ICE:lla on oikeus jäädyttää tai poistaa käytöstä asiakkaan salasana ja kieltää joidenkin tai kaikkien palveluiden käyttämisen tulevaisuudessa.
 
28.    TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Kaikkia rekisteröitymisen, sivuston tai palvelujen käytön aikana kerättyjä tietoja käsitellään voimassa olevien lakien ja NHL.com-sivuston tietosuojakäytännön (jonka ehdot on lisätty tähän käyttöehtosopimukseen viitteiksi) mukaisesti, pois lukien ne tiedot, jotka kerätään NHL-joukkueiden sivustoille rekisteröitymisen tai niiden käyttämisen yhteydessä. Näitä tietoja käyttää kyseessä oleva NHL-joukkue oman sivustonsa tietosuojalausunnon mukaisesti. NHL.com -sivuston tietosuojalausunto ei kata tätä käyttöä. Asiakas sitoutuu toimittamaan oikeat ja täydelliset ikäänsä koskevat tiedot palveluihin rekisteröityessään, voimassaolevien lakien mukaisesti. Jotkut palvelut eivät ole alle 13-vuotiaiden lasten käytettävissä ilman vanhemman tai huoltajan myöntämää lupaa. Tietosuojalausunto on nähtävissä osoitteessa http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=26386.  NHL-joukkueiden tietosuojakäytännöt voi lukea joukkueen sivuston etusivulla olevan linkin kautta.  NHL-yksiköt eivät hallitse tai ole vastuussa niistä tavoista, joilla NHL-joukkueet käyttävät, jakavat, säilyttävät tai lähettävät sivujensa kautta kerättyjä tietoja. Vastuu on sivuja hallinnoivilla NHL-joukkueilla.
29.    SALASANA JA TIETOTURVA
Rekisteröinnin lopuksi asiakas saa salasanan, jonka avulla hän voi käyttää rekisteröintiä vaativia palveluita. Asiakkaan vastuulla on säilyttää salasanan luottamuksellisuus, ja hän on vastuussa kaikesta salasanan puitteissa tapahtuvista toiminnoista. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että NHL-yksiköillä ja niiden kauppiailla ei ole vastuuta mahdollisista tappioista tai vaurioista, jotka ovat seurasta tämän osion 6 laiminlyönneistä.
 
30.    KÄYTTÄYTYMINEN
Sivuston, palveluiden ja sisällön käyttämisen myötä asiakas hyväksyy, että hän ei:
 
a.    siirrä, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä tai linkkaa sisältöjä, jotka ovat lain vastaisia, haitallisia, uhkaavia, väärinkäyttäviä, ahdistelevia, kiduttavia, halventavia, sopimattomia, epäsiveellisiä, herjaavia, yksityisyyttä loukkaavia, vihaavia, petollisia, pornografisia, pilkkaavia tai etnisesti loukkaavia, tai jotka NHL-osapuolet katsovat muutoin kyseenalaisiksi, tai jotka paljastavat henkilökohtaisia tietoja tai henkilön yksityisasioita, tai jotka estävät tai rajoittavat sivuston käyttöä toisilta henkilöiltä, tai jotka voivat saattaa NHL-osapuolet heidän käyttäjänsä minkäänlaiseen haittaan tai vaaraan;
 
b.    loukkaa tai ahdistele toisia joko vahvistavien tai passiivisten keinojen kautta (loukkaajien pääsy sivustolle voidaan estää ja/tai evätä, koska jokainen käyttäjä on vastuussa omasta käytöksestään toisia käyttäjiä kohtaan);
 
c.    lähetä viestejä, joiden ainoa tarkoitus on riidan aloittaminen; vieraile joukkueiden foorumeilla haukkumassa tai halventamassa kyseistä joukkuetta tai kannustamassa heidän vastustajiaan; toivo sairautta tai loukkaantumista yhdellekään NHL:n jäsenelle tai heidän yhteistyökumppaneilleen, tai yritä toisilla sivustoilla tai muilla keinoin luoda riitaa NHL-osapuolten omaisuuksien välille;
 
d.    vahingoita tai yritä vahingoittaa alaikäisiä millään tavoin;
 
e.    esiinny valheellisesti henkilönä tai organisaationa, kuten esimerkiksi National Hockey Leaguen työntekijä, NHL:n jäsenjoukkueiden työntekijä, nykyinen tai aikaisempi NHL-joukkueen pelaaja, sivuston foorumin johtaja, ohjaaja tai isäntä, tai esitä virheellisesti omaa suhdettaan henkilöön tai organisaatioon;
 
f.    siirrä, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä sisältöä, jota asiakkaalla ei lain, sopimuksen tai luottamuksellisten suhteiden (kuten sisäpiirin tiedot tai luottamukselliset tiedot, jotka asiakas on saanut tietoonsa osana työsuhdetta tai salassapitosopimusta) mukaisesti ole lupa levittää;
 
g.    siirrä, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä sisältöä, joka loukkaavat patentteja, tuotemerkkejä, kauppasalaisuuksia, tekijänoikeuksia tai muita minkään osapuolen aineettoman omaisuuden oikeuksia;
 
h.    siirrä, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä mainosmateriaalia, "roskapostia", "spämmiä", "ketjukirjeitä", "pyramidihuijauksia" tai muita rahankeräysmuotoja;
 
i.    kerää palveluiden tai sivustojen muiden käyttäjien sähköpostiosoitteita tai muita yhteystietoja elektronisesti tai muilla keinoin mainosviestien tai kommunikoinnin lähettämistä varten;
 
j.    siirrä, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muutoin välitä materiaalia, joka sisältää ohjelmistoviruksia, matoja, "troijalaisia", tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmiston, -laitteiston tai puhelimen toimintaa;
 
k.    häiritse tai vahingoita sivustoja, palveluja, sisältöä tai sivustoihin, palveluihin ja sisältöihin kytkettyjä palvelimia tai verkostoja tai muutoin jätä noudattamatta niiden vaatimuksia, toimenpiteitä, käytäntöjä tai säännöksiä; tai
 
l.    muutoin tarkoituksellisesti tai vahingossa riko tai kannusta rikkomaan mitään voimassa olevia paikallisia, kansallisia tai kansainvälisiä lakeja.

NHL-osapuolet varaavat oikeuden, mutta ei velvollisuutta, osallistua asiakkaan ja sivuston toisen käyttäjän välisten erimielisyyksien selvittämiseen ja ratkaista erimielisyydet NHL-osapuolten parhaaksi katsomalla tavalla.

Asiakkaan tulee huomioida, että käyttämällä Internet-sivuston (esim. NHL Connect) kautta tarjottua julkista foorumia, hänen profiilinsa ja kaikki julkaisut (esim. blogit, valokuvat, videot, kommentit) ovat julkisia. Asiakkaan ei tule julkaista mitään materiaalia, jota hän ei haluaisi koko maailman näkevän (kuten puhelinnumero, osoite, IM-käyttäjätunnus tai tarkka sijainti) ja hänen tulee pitää mielessään, että kuka tahansa, kuten vanhemmat, sukulaiset, opettajat, työnantajat jne. voi nähdä hänen julkaiseman materiaalin.

31.    KÄYTTÄJÄVIESTIT
a.    Julkaisemalla, siirtämällä, lähettämällä tai lataamalla viestejä, tietoja, grafiikkaa, valokuvia, kuvia, luovia ideoita, konsepteja, tietotaitoa, tekniikoita, ehdotuksia tai parannuksia sivustolle ja/tai palveluihin liittyen (kukin "viesti") asiakas hyväksyy, että viestin lähettämällä hän myöntää NHL-osapuolille elinikäisen, maksuttoman, lisensoitavan, rajoittamattoman, maailmanlaajuisen ja peruuttamattoman oikeuden ja lisenssin viestin käyttämiseen, muokkaamiseen, julkaisemiseen, kääntämiseen, siihen perustuvien töiden valmistamiseen tai sen levittämiseen mitä tarkoitusta varten tahansa. Lisenssi myönnetään automaattisesti ilman rahallista korvausta viestin lähettäjälle. NHL-osapuolet voivat ajoittain pyytää käyttäjiltä viestejä. Asiakkaan oikeudet viestin pyynnön yhteydessä määräytyvät yllä mainitulla tavalla NHL-osapuolille myönnetyn lisenssin kautta.
b.    NHL-osapuolilla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, tarkastaa, muokata tai poistaa mikä tahansa viesti tai käyttäjätunnus oman harkintansa mukaisesti. NHL-osapuolet voivat myös kieltää pääsyn sivuston viestinlähetystoimintoihin oman harkintansa mukaisesti. NHL-osapuolten käytäntönä on tehdä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa ja noudattaa oikeuden määräyksiä, joilla pyydetään tai vaaditaan NHL-osapuolia paljastamaan henkilökohtaisia tietoja tai sivustoille tai palveluihin lähetettyjä viestejä. Vaikka NHL-osapuolet ja niiden kauppiaat voivat ajoittain valvoa ja/tai tarkastaa viestejä, heillä ei velvollisuutta tehdä niin. NHL-osapuolet eivät myöskään ole korvausvelvollisia tai vastuullisia mistään viesteistä, jotka sisältävät virheitä, loukkaavaa sisältöä, pornografiaa, hävyttömyyksiä tai epätarkkoja tietoja.
 
c.    Asiakas hyväksyy, että hänen viestinsä ja käyttäjätunnuksensa eivät ole luottamuksellisia ja että niitä voivat lukea ja vastaanottaa toiset käyttäjät, ja että ne ovat saatavilla internetissä. Asiakas hyväksyy myös sen, että viestien lähettäminen sivustolle tai käyttöehtosopimus eivät luo luottamuksellista suhdetta asiakkaan ja NHL-osapuolen ja heidän kauppiaiden välille, ja että NHL-osapuolet ja heidän kauppiaat voivat säilyttää viestejä ja myös paljastaa viestejä, mikäli laki näin vaatii, tai mikäli heillä on hyvä syy uskoa, että niiden säilyttäminen tai paljastaminen on tarpeellista: (a) oikeusprosessin kannalta; (b) käyttöehtosopimuksen noudattamiseksi; (c) vastatakseen syytöksiin kolmansia osapuolia loukkaavista viesteistä; (d) tai NHL-osapuolien, heidän käyttäjien ja yleisön oikeuksien, omaisuuden tai henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemisen kannalta. Asiakkaan tulee ymmärtää, että palveluiden, mukaan lukien viestit, tekninen prosessointi ja välittäminen voi vaatia (i) lähettämisen useiden verkostojen kautta ja (ii) muutoksia verkostojen ja laitteiden teknisiin vaatimuksiin vastaamiseksi.
 
32.    ÄÄNESTYS
 NHL-osapuolet voivat tarjota mahdollisuuden osallistua äänestyksiin eri tapahtumien, kuten esimerkiksi NHL All Star -faniäänestyksen yhteydessä. Äänestämällä asiakas hyväksyy käyttöehdot ja kaikki äänestykseen liittyvät ohjeet, jotka on julkaistu asianmukaisella sivustolla.
 
33.    SYYTTÖMYYS
Tämän sopimuksen ehdoista tai NHL-yksiköiden tai heidän kauppiaiden toimista tai niiden puutteista riippumatta, asiakas lupaa pitää syyttömänä, puolustaa ja vapauttaa NHL ICE:n, NHL Enterprises, L.P.:n, NHL Enterprises Canada, L.P.:n, NHL Enterprises B.V.:n, National Hockey Leaguen ja sen jäsenjoukkueet ja niiden työntekijät, johtajat, omistajat, muut edustajat, kumppanit, yhteistyökumppanit ja muut asiaan kuuluvat yksiköt, virkailijat, toimijat, edustajat, perijät ja valtuutetut henkilöt (yhdessä "NHL-yksiköt") vastuusta kaikilta vaatimuksilta ja kanteilta, mukaan lukien asianajajan kohtuulliset palkkiot, jotka johtuvat (i) asiakkaan sivuston tai palveluiden kautta julkaisemista viesteistä, (mukaan lukien Internet-linkit kyseisiä viestejä sisältäviin sivustoihin ja resursseihin), (ii) asiakkaan sivustojen tai palveluiden käyttötavoista, (iii) asiakkaan osallistumisesta verkon tapahtumiin, (iv) asiakkaan yhteyksistä sivustoon tai palveluihin, (v) asiakkaan käyttöehtosopimuksen vastaisesta toiminnasta (vi) toisten henkilöiden oikeuksien loukkaamisesta.
 
34.    SIVUSTOIHIN JA PALVELUIHIN TEHTÄVÄT MUUTOKSET
NHL ICE varaa oikeuden tehdä ajoittain ja milloin tahansa muutoksia sivustoon tai lopettaa sivuston tai palvelut (tai niiden osan) joko tilapäisesti tai pysyvästi ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas hyväksyy, että NHL-yksiköt eivät ole vastuussa hänelle tai kolmansille osapuolille sivustojen tai palveluiden muutoksista tai sulkemisista tai niiden eväämisestä, pois lukien niiden maksullisten palveluiden maksujen palauttaminen, jotka päättyvät tai peruutetaan ennen maksetun ajanjakson päättymistä.
 
35.    PÄÄTTÄMINEN
Asiakas hyväksyy, että NHL-osapuolet ja niiden kauppiaat voivat omalla päätöksellään poistaa käytöstä asiakkaan salasanan ja lakkauttaa sivustojen ja/tai palveluiden käyttöoikeuden, sekä poistaa tai jättää huomioimatta mitä tahansa palveluihin liittyviä viestejä, mistä tahansa syistä, joihin kuuluvat esimerkiksi käytön puute, tai jos NHL-osapuolet uskovat, että asiakas on loukannut käyttöehtosopimusta tai toiminut sen kirjaimen tai hengen vastaisesti.  NHL-osapuolet voivat myös harkintansa mukaan lakkauttaa sivustojen, palveluiden tai niiden osien tarjoamisen milloin tahansa, joko ilmoittamalla asiasta tai ilman erillistä ilmoitusta.  Asiakas hyväksyy, että palveluiden käytön estäminen tämän käyttöehtosopimuksen mukaisesti voi tapahtua ilman ennakkoilmoitusta ja että NHL-osapuolet ja heidän kauppiaansa voivat välittömästi sulkea tai poistaa hänen salasanansa ja muut siihen liittyvät tiedot ja/tai tiedostot ja/tai estää pääsyn kyseisiin tiedostoihin ja palveluihin. Tämän lisäksi asiakas hyväksyy, että NHL-yksiköt eivät ole korvausvelvollisia hänelle tai kolmansille osapuolille palveluiden käyttämisen estämisestä, pois lukien maksullisten palveluiden ennenaikainen päättäminen, siten kuin se on esitetty kohdissa 11 tai 22.
 
36.    NHL ICE -MAINOSTAJAT JA -KAUPPIAAT
Asiakkaan viestintä, liiketoimet tai kampanjoihin osallistuminen sivustolta tai sen kautta löydettyjen mainostajien tai kauppiaiden kanssa, joihin kuuluvat maksut ja tuotteiden ja palveluiden toimittaminen, sekä kaikki muut tähän kaupankäyntiin liittyvät ehdot, takuut ja edustukset, ovat täysin asiakkaan ja kyseisen mainostajan ja/tai kauppiaan välisiä. Asiakas hyväksyy, että NHL-yksiköt eivät ole vastuullisia tai korvausvelvollisia näistä liikesuhteista tai kyseisten mainostajien ja kauppiaiden läsnäolosta sivustolla tai palveluiden yhteydessä johtuvista menetyksistä tai vahingoista. Kaikki sivustolla tai palveluiden yhteydessä, mukaan lukien shop.nhl.com, tapahtuvat liiketoimet myyjien ja mainostajien kanssa ovat asiakkaan omalla vastuulla.
 
37.    KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIT, PALVELUT JA LINKIT SIVUSTON ULKOPUOLELLE
Meidän tai kolmansien osapuolien tarjoamat sivustot ja/tai palvelut voivat sisältää linkkejä muihin Internet-sivustoihin ja -resursseihin; toiset Internet-sivustot tai resurssit voivat sisältää linkkejä meidän sivustollemme. Koska NHL-yksiköt eivät voi hallita kyseisiä sivustoja ja resursseja, asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että NHL-yksiköt eivät ole vastuussa kyseisten sivustojen ja resurssien saatavuudesta, eivätkä ne hyväksy tai ole vastuussa tai korvausvelvollisia niiden sisällöstä, mainonnasta, tuotteista tai muista materiaaleista jotka ovat joko sivustoilla tai niiden kautta hankittavissa. Asiakas vahvistaa ja hyväksyy myös, että NHL-yksiköt eivät ole suoraan tai epäsuorasti vastuussa tai korvausvelvollisia mistään vahingoista, jotka aiheutuvat, joiden väitetään aiheutuvan tai jotka liittyvät kyseisten sivujen ja resurssien sisällön, tuotteiden tai palveluiden käyttämiseen tai niiden antamiin tietoihin luottamiseen, tai jotka aiheutuvat kyseisten sivustojen ja resurssien operaattoreiden toimesta.  

Asiakas ymmärtää ja hyväksyy myös, että joissakin tapauksissa voi olla tarpeellista tai hyödyllistä käyttää kolmansien osapuolien tarjoamia palveluita, ohjelmistoja, teknologiaa, tietoja ja/tai muuta sisältöä (yhteisesti "kolmannen osapuolen materiaalit") joko itsenäisesti tai yhdessä sivuston ja/tai palvelujen kautta saatavien eri ohjelmien, ominaisuuksien tai toimintojen kanssa.   Kolmannen osapuolen toimittamia materiaaleja voidaan ladata ja/tai tallentaa asiakkaan koneelle tai käyttää muutoin sivustojen ja palveluiden toimintojen ja ominaisuuksien yhteydessä. Asiasta voidaan ilmoittaa asiakkaalle, mutta se ei ole välttämätöntä. Kolmannen osapuolen tarjoamien palveluiden käyttämistä voivat säädellä kolmansien osapuolien käyttöehdot, jotka voivat poiketa tässä esitetyistä käyttöehdoista. Tämän lisäksi kolmannen osapuolen materiaalit voivat sijaita joko tällä sivustolla tai kolmannen osapuolen sivustolla. Asiakas hyväksyy, että NHL-yksiköt eivät ole missään tapauksessa korvausvelvollisia kolmannen osapuolen materiaalin käyttämisestä aiheutuneista vahingoista riippumatta siitä, onko asiakas tietoinen niiden käyttämisestä, tai siitä, onko kyseiset kolmannen osapuolen materiaalit hyväksytty tai suositeltu käytettäväksi NHL-yksiköiden toimesta.
38.    OMISTUSOIKEUDET
Asiakas hyväksyy, että (i) NHL, NHL-kilpi, Stanley Cup -sana ja -kuva sekä NHL-konferenssilogot ovat National Hockey Leaguen rekisteröityjä tavaramerkkejä; (ii) kaikki NHL-joukkueiden logot ja merkit sekä muut omistusmateriaalit, jotka esitetään sivustoilla, palveluissa ja sisällössä, ovat NHL:n ja asianosaisten seurojen omaisuutta tai lisensoitu NHL-yksiköille, eikä niitä saa kopioida ilman NHL Enterprises, L.P.:n (tai sen osoittaman tahon) myöntämää kirjallista lupaa; ja (iii) sisältö, mukaan lukien ilman rajoituksia uutisartikkelit, lehdistötiedotteet, tilastot, pelaajien elämänkerrat, valokuvat, kuvat, piirrokset, audio- ja videoleikkeet ovat NHL ICE:n tai yhden tai useamman muun NHL-yksikön omaisuutta tai niiden lisensoimia. Asiakas myös hyväksyy, että (i) kaikki sivustolla, palveluissa ja sisällöissä käytetyt tarpeelliset ohjelmistot ("ohjelmisto") sisältävät patentoituja ja luottamuksellisia tietoja, jotka on suojattu asianmukaisella aineettoman omaisuuden omistusoikeudella ja muilla lain säännöksillä, ja NHL ICE joko omistaa sen tai sillä on siihen lisenssi; ja (ii) että sponsoriviestit tai sivustojen, palveluiden, sisällön tai mainostajien kautta esitetyt tiedot on suojattu tekijänoikeuksilla, tuotemerkeillä, palvelumerkeillä, patenteilla ja muilla omistusoikeuksilla ja -laeilla. Ellei asiakkaalla ole NHL-yksikön tai mainostajan myöntämää valtuutusta, hän pidättäytyy kopioimasta, julkaisemasta uudelleen, siirtämästä, julkaisemasta, lähettämästä, levittämästä, julkisesti esittämästä tai muutoin käyttämästä sivustoihin, palveluihin, sisältöön tai ohjelmistoon tai niiden osiin liittyviä sisältöjä tai ohjelmistoja, tai niihin pohjautuvia töitä.  Asiakas lupaa myös pidättäytyä muokkaamasta ohjelmistoa millään tavoin tai käyttämästä muokattua ohjelmistoa mihinkään tarkoitukseen, mukaan lukien (ilman rajoituksia) pyrkimys päästä luvattomasti palveluihin. Asiakas lupaa pidättäytyä siirtymästä palveluihin muutoin kuin NHL-osapuolten tarjoaman liittymän kautta.  Asiakkaalla ei ole oikeuksia ohjelmistoon muutoin kuin rajoitettu henkilökohtaisen käytön oikeus sivustojen, palveluiden ja sisällön ei-kaupallisen käytön yhteydessä.
39.    TAKUIDEN VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE
ASIAKAS YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY, ETTÄ:
 
a.    SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN, SISÄLLÖN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN TAPAHTUU ASIAKKAAN OMALLA VASTUULLA. SIVUSTOT, PALVELUT, SISÄLTÖ JA KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIT TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" JA "SILLOIN KUN SAATAVINA" -PERIAATTEIDEN MUKAISESTI. NHL-OSAPUOLET VAPAUTTAVAT ITSENSÄ KAIKISTA TAKUISTA, NIIN NIMENOMAISISTA KUIN VIHJATUISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTA EI RAJOITTUEN, TUOTETAKUU VAURIOITA VASTAAN, SEKÄ VIHJATUT TAKUUT, KUTEN TUOTTEEN MYYTÄVYYS TAI SOVELTUVUUS TIETTYÄ KÄYTTÖTARKOITUSTA VARTEN.
 
b.     NHL-YKSIKÖT EIVÄT TAKAA, ETTÄ (i) SIVUSTOT, PALVELUT JA SISÄLTÖ TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖ VASTAAVAT ASIAKKAAN VAATIMUKSIA, (ii) SIVUSTOT, PALVELUT JA SISÄLTÖ TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖ OVAT ILMAN KESKEYTYKSIÄ, AJALLAAN, TURVALLISIA TAI VIRHEETTÖMIÄ, (iii) SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN JA SISÄLTÖJEN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖJEN KÄYTÖN TULOKSET OVAT TARKKOJA JA LUOTETTAVIA, (iv) SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN JA SISÄLTÖJEN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖJEN KAUTTA HANKITTUJEN TUOTTEIDEN, PALVELUIDEN, TIETOJEN TAI MUIDEN MATERIAALIEN LAATU ON ASIAKKAAN ODOTUSTEN MUKAINEN, (v) KAIKKI SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN JA SISÄLTÖJEN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖJEN VIRHEET KORJATAAN, JA (vi) SIVUSTOT, PALVELUT JA SISÄLTÖ TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖ OVAT VAPAITA VIRUKSISTA JA MUISTA HAITALLISISTA KOHTEISTA.
 
c.    MINKÄ TAHANSA SIVUSTOA TAI PALVELUITA KÄYTTÄMÄLLÄ HANKITUN MATERIAALIN LATAAMINEN, SUORATOISTO TAI MUUNLAINEN HANKKIMINEN TAPAHTUU ASIAKKAAN OMALLA VASTUULLA JA ASIAKAS ON VASTUUSSA TIETOKONEELLE TÄMÄN SEURAUKSENA TAPAHTUNEISTA VAURIOISTA TAI TIETOJEN MENETYSESTÄ
 
d.    MIKÄÄN SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN TAI SISÄLLÖN KAUTTA SAATU SUULLINEN TAI KIRJALLINEN NEUVO TAI TIETO EI LUO TAKUUTA, ELLEI SITÄ OLE NIMENOMAISESTI MAINITTU KÄYTTÖEHTOSOPIMUKSESSA
 
40.    KORVAUSVELVOLLISUUDEN RAJOITUKSET
ASIAKAS YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY, ETTÄ NHL-YKSIKÖT EIVÄT OLE KORVAUSVELVOLLISIA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, VAHINGOISTA, ERITYISISTÄ, TUOTTAMUKSELLISISTA, RANGAISTAVISTA TAI TYYPILLISISTÄ VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTA EI RAJOITTUEN, VOITON HÄVIÄMINEN, LIIKEARVO, KÄYTTÖ, TIEDOT TAI MUUT AINEETTOMAT VAHINGOT (VAIKKA NHL-YKSIKÖILLE OLISI KERROTTU KYSEISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUDESTA), SOPIMUKSESSA, RIKKOMUKSESSA TAI MIKÄ MUU TOIMENPIDE, JOKA ON SEURAUSTA: (I) SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN JA SISÄLTÖJEN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖJEN KÄYTÖSTÄ TAI SEN PUUTTUMISESTA; (ii) KORVAAVIEN LAITTEIDEN JA PALVELUIDEN HANKINTAKULUISTA, JOTKA OVAT SEURAUSTA TUOTTEISTA, TIEDOISTA, PALVELUISTA, VIESTEISTÄ TAI LIIKETOIMISTA, JOTKA ON SAATU TAI HANKITTU SIVUSTOJEN, PALVELUIDEN TAI SISÄLLÖN KAUTTA; (iii) LÄHETYSTEN TAI TIETOJEN LUVATTOMASTA KÄSITTELYSTÄ TAI MUOKKAAMISESTA; (iv) KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SIVUSTOILLA, PALVELUISSA TAI SISÄLLÖSSÄ JULKAISEMASTA MATERIAALISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTA EI RAJOITTUEN HALVENTAVAN, LOUKKAAVAN TAI LAITTOMAN MATERIAALIN JULKAISU; TAI (v) MIKÄ MUU TAHANSA SIVUSTOIHIN, PALVELUIHIN, SISÄLTÖÖN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIIN LIITTYVÄ TEKIJÄ. TÄMÄ VASTUUVAPAUTUS KÄSITTÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA VAHINGOT TAI VAURIOT, JOTKA OVAT SEURAUSTA VIRHEISTÄ, LAIMINLYÖNNEISTÄ TAI MUISTA NHL-YKSIKÖIDEN, HEIDÄN KUMPPANEIDEN JA LIIKETOIMINTAKUMPPANEIDEN TOIMINTAHÄIRIÖISTÄ, VIRHEELLISESTÄ TAI VIIVÄSTYNEESTÄ TOIMINNASTA TAI LÄHETYKSESTÄ, MUKAAN LUKIEN TIEDONSIIRTOLINJAN HÄIRIÖ, TIETOKONEVIRUS JA SÄHKÖISTEN ARKISTOJEN VARKAUS, TUHOAMINEN, MUUTOS TAI LUVATON KÄYTTÖ.
 
41.    POISSULKEMINEN JA RAJOITUKSET
JOTKUT SÄÄNNÖKSET EIVÄT SALLI TIETTYJEN TAKUIDEN POISSULKEMISTA TAI KORVAUSVELVOLLISUUDEN RAJOITUSTA TAI POISSULKEMISTA VAHINKOJEN TAI TUOTTAMUKSELLISTEN VAURIOIDEN OSALTA. TÄMÄN VUOKSI JOTKUT KOHTIEN 16 JA 17 RAJOITUKSET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE JOKAISTA ASIAKASTA. NÄIDEN SÄÄNNÖSTEN PIIRISSÄ NHL-YKSIKÖIDEN KORVAUSVELVOLLISUUS ON RAJOITETTU LAIN SALLIMAAN KORKEIMPAAN MAHDOLLISEEN MÄÄRÄÄN. HUOMIOIDEN KOHDAN 17 EHDOT, NHL-YKSIKÖIDEN KORVAUSVELVOLLISUUS ASIAKKAALLE EI YLITÄ KOSKAAN ASIAKKAAN KORVAUSVAATEESEEN JOHTANEISTA PALVELUISTA TAI SISÄLLÖSTÄ (MAHDOLLISESTI) MAKSAMIA MAKSUJA.
 
42.    HUOMIO
 NHL-osapuolet voivat lähettää ilmoituksia asiakkaalle joko postin tai sähköpostin välityksellä. NHL-osapuolet voivat myös julkaista käyttöehtosopimuksen muutoksia ja muita ilmoituksia julkaisemalla ilmoituksen tai siihen johtavan linkin sivustolla tai julkaisemalla muutetun käyttöehtosopimuksen sivustollaan. Asiakas voi lähettää kaikkia muita kuin NHL-joukkueiden sivustoja koskevia ilmoituksia NHL ICE:lle sähköpostilla:webmaster@nhl.comtai postitse 1185 Avenue of the Americas, 11th Floor, New York, NY 10036, USA.  Asiakas voi lähettää NHL-joukkueiden sivustoja koskevia ilmoituksia NHL-joukkueelle sen sivustolla ilmoitettuihin osoitteisiin.
 
43.    LINKITTÄMINEN SIVUSTOIHIN JA SISÄLLÖN UPOTTAMINEN
a.    Mitään sivustoille johtavaa linkkiä ei voida asettaa "raameihin" siten, että raami muodostaa sponsoroinnin, mainonnan tai muun kaupallisen tekstin tai grafiikan. Kaikkien sivustolle johtavien linkkien tulee viedä kyseisen sivuston etusivulle.  "Syvälinkitys" sivuston sisäisiin sivuihin on kiellettyä.
 
b.    Jotkut palvelut voivat tarjota mahdollisuuden upottaa sisältöä toiseen sivustoon, kuten NHL Network Online -palvelun sisällöt ja nhl.tv:n joukkuevideot, jotka mahdollistavat NHL-videoiden upottamisen blogeihin, fanisivuille tai muille sivustoille. Upotetun sisällön kaiken käytön tulee olla ei-kaupallista, ja NHL-osapuolet voivat keskeyttää käytön koska tahansa. Kielletty kaupallinen käyttö käsittää mitkä tahansa seuraavat toimenpiteet, jotka on suoritettu ilman NHL-osapuolien hyväksyntää: 
1.    pääsymaksujen periminen muille sivuille upotettuun sisältöön;
2.    upotetun sisällön käyttäminen ensisijaisesti mainos- tai tilaustulojen tavoitteluun;
3.    sellaisen sivuston luominen, joka kokoaa ainoastaan upotettua sisältöä ja pyrkii tietoisesti luomaan niistä mainostuloja;
4.    sellaisen upotetun sisällön käyttäminen, jonka NHL-osapuolet katsovat harkintansa mukaan käyttävän NHL:n resursseja tavoitteenaan kilpailla tai syrjäyttää sen markkina-asema.
Kiellettyyn kaupalliseen käyttöön ei kuulu upotetun sisällön käyttäminen NHL-videoiden esittämiseen blogeissa tai fanisivuilla, jotka sallivat mainostuksen, kunhan upotettua sisältöä ei käytetä mainostulojen saavuttamiseksi tai NHL-osapuolten tai sen sivustojen kanssa kilpailemiseksi.
44.     
45.    NHL STORE
Asiakas voi tilata verkossa tuotteita ja palveluita osoitteessa shop.nhl.com, joka on NHL:n virallinen myymälä ("myymälä"). Myymälästä tilaamalla asiakas lupautuu maksamaan kaikki tilaukseen liittyvät maksut, mukaan lukien verot, lähetys- ja käsittelykulut, ja sitoutuu muihin palveluun liittyviin ehtoihin, jotka on ilmoitettu myymälässä. Kolmas osapuoli on vastuussa myymälän kautta tehtyjen tilausten täytäntöönpanosta, tuotteiden lähettämisestä ja tuotteiden ja palveluiden laskuttamisesta. Myymälästä vastaavan kolmannen osapuolen yhteystiedot ovat saatavissa myymälässä.
 
46.    MAKSUPALVELUT
a.    Rekisteröityminen ja tietoturva 
1.    Maksupalveluiden käyttämistä varten täytyy täyttää rekisteröintilomake ja avata tili. Rekisteröintiprosessin osana asiakkaan täytyy valita käyttäjätunnus ja salasana. Asiakkaan täytyy toimittaa rekisteröintiä varten eräitä tietoja, joiden täytyy olla tarkkoja ja täydellisiä. Asiakas ei voi (i) valita tai käyttää toisen henkilön käyttäjätunnusta tarkoituksenaan esiintyä hänenä, (ii) käyttää käyttäjätunnusta, johon toisella henkilöllä on oikeus ilman hänen lupaansa, (iii) käyttää käyttäjätunnusta, jonka NHL ICE harkintansa mukaan katsoo loukkaavaksi, (iv) myöntää kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää maksupalveluiden tiliä asiakkaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla, tai (v) myöntää, siirtää tai lisensöidä maksupalveluiden käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.  Yllä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen rikkoo käyttöehtosopimusta ja voi aiheuttaa maksupalvelun tilin välittömän sulkemisen. Tässä tapauksessa asiakas voi myös olla vastuussa käyttöehtosopimuksen rikkomisesta aiheutuneista kuluista.
2.    Maksupalveluun rekisteröitymällä asiakas takaa, että: (a) hän on täysi-ikäinen asuinpaikkansa lainsäädännön piirissä; (b) kaikki ilmoitetut tiedot ovat totta ja oikeita (mukaan lukien ilman rajoituksia kaikki luottokorttitiedot); ja (c) että asiakas on luottokortin haltija.
3.    Asiakkaan tulee välittömästi ilmoittaa NHL ICE:lle osoitteessa webmaster@nhl.com kaikista maksupalvelun tiliin liittyvistä epäillyistä tai todistetuista väärinkäytöksistä, tilin tietoturva tiedetyistä ja epäillyistä loukkauksista, mukaan lukien salasanan tai luottokorttitietojen katoaminen, varkaus tai luvaton levittäminen. Asiakkaan tulee vaihtaa salasanaa välittömästi sen katoamisen, varkauden tai luvattoman levittämisen jälkeen.
4.    Asiakkaan vastuulla on säilyttää salasanan ja kaikkien maksupalvelun tilin kautta tapahtuvien toimintojen luottamuksellisuus, mukaan lukien maksupalvelujen käyttäminen kolmansien osapuolien toimesta asiakkaan luvalla. Tähän vastuuseen kuuluu kaikki luottokortilla tehdyt hankinnat ja muut kulut, jotka liittyvät maksupalveluiden käyttöön joko asiakkaana tai (hänen luvallaan) kolmannen osapuolen toimesta. Maksullisten palveluiden petollisen, laittoman tai muutoin luvattoman käytön yhteydessä NHL ICE voi harkintansa mukaisesti lopettaa tilin ja ilmoittaa asiakkaasta viranomaisille. Asiakas voi olla vastuussa tilin petollisesta, laittomasta tai muutoin lakia rikkovasta käytöstä aiheutuvista kuluista.
 
b.    Maksut
1.    Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki tilausmaksut ja muut maksupalveluiden tilistä aiheutuvat kulut, mukaan lukien verot, maksuaikana vallitsevien laskutusehtojen mukaisesti.  NHL GameCenter Live -palvelun laskutusehdot löytyvät osoitteesta https://gamecenter.nhl.com/nhlgc/help.htm.  Kyseiset laskutusehdot on liitetty tämän käyttöehtosopimuksen viitteeksi. Laskutusehtoja voidaan muuttaa ajoittain. NHL-osapuolet varaavat oikeuden muuttaa maksupalveluihin liittyvien tilausmaksujen määrää ja niiden määräytymisperusteita sekä ottaa käyttöön uusia tilausmaksuja ja muita maksuja, jotka tulevat voimaan erillisen ennakkoilmoituksen myötä. Asiakkaan täytyy toimittaa NHL-osapuolille ja heidän laskutuskumppaneille oikeat luottokorttitiedot. ASIAKAS (EIKÄ NHL-YKSIKÖT, TAI MIKÄÄN MUU NHL-YKSIKKÖ TAI NIIDEN LASKUTUSKUMPPANI) ON VASTUUSSA LUOTTOKORTILTA LASKUTETTUJEN ASIAKKAAN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN AIHEUTTAMIEN KULUJEN MAKSAMISESTA HUOLIMATTA SIITÄ, ONKO ASIAKAS VALTUUTTANUT KYSEISET LASKUTUKSET. ASIAKKAAN VASTUULLA ON MYÖS MAKSAA KAIKKI VEROT JA MUUT MAKSUT, JOTKA LIITTYVÄT MAKSULLISTEN PALVELUIDEN HANKKIMISEEN.
2.    Joidenkin laskutusehdoissa kerrottujen tilausvaihtoehtojen yhteydessä NHL-osapuolet tai heidän laskutuskumppaninsa uusivat tilauksen automaattisesti ja laskuttavat maksupalveluiden tiliä säännöllisesti uudella tilausmaksulla ilman erillistä ilmoitusta. Automaattisen uusinnan sisältävien tilausvaihtoehtojen yhteydessä uusintajakson tilausmaksun tulee olla sama kuin edeltävän jakso maksu, elleivät NHL-osapuolet tai laskutuskumppanit ole ilmoittaneet ennakkoon tilausmaksujen muutoksista.
3.    Koetilaus. NHL GameCenter Liven ja NHL GameCenter Premiumin kaltaisiin maksupalveluihin voidaan tarjota ilmaista pääsyä rajoitetun ajan voimassaolevalla koetilauksella ("koetilaus"). Asiakkaan tulee huomioida, että kaikki käyttöehtosopimuksen ehdot (pois lukien kohtien 22.b. 1 ja 2 maksuehdot) pätevät myös koetilaukseen. Tilaamalla koetilauksen, asiakas: (a) hyväksyy, että koetilaus on henkilökohtainen eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle; (b) hyväksyy, että koetilauksen tarkoitus on antaa asiakkaalle mahdollisuus tutustua maksupalveluun ja harkita sen tilaamista ("tilaussuunnitelma"); ja (c), hyväksyy, että koetilausta voivat koskea muut, erityisesti koetilausta koskevat, käyttöehdot, ja että koejakson aikana käytettyjä maksupalveluja koskevat myös nämä muut käyttöehdot, jotka on liitetty käyttöehtosopimukseen; ja (d) HYVÄKSYY, ETTÄ JOS KOETILAUSTA EI PERUUTETA TILAUSJAKSON AIKANA, KOETILAUKSEN ALOITUKSEN AIKANA TARJOTTU TILAUSSUUNNITELMA ALKAA KOETILAUKSEN PÄÄTYTTYÄ JA ILMOITETULTA LUOTTOKORTILTA VELOITETAAN AUTOMAATTISESTI MAKSUPALVELUN TILAUSSUUNNITELMAN MUKAISESTI.

c.    Tuotteet ja palvelut
NHL ICE tai sen laskutus-, palvelu- ja täytäntöönpanokumppanit voivat toimittaa asiakkaalle tiettyjä tuotteita ja palveluita  NHL GameCenter Live -palvelun tilauksen pohjalta.  NHL GameCenter Premium, tai muu palvelu. NHL GAMECENTER LIVEN TAI MUIDEN PALVELUIDEN TILAUKSEN POHJALTA TOIMITETTAVAT TUOTTEET JA PALVELUT TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" JA "MIKÄLI SAATAVISSA" -PERIAATTEIDEN MUKAISESTI. NHL ICE, MUUT NHL-YKSIKÖT JA NHL ICEN LASKUTUS-, PALVELU- JA TÄYTÄNTÖÖNPANOKUMPPANIT EVÄÄVÄT KAIKKI TAKUUT, VARSINAISET TAI VIHJATUT, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, OMISTAVUUTTA JA RIKKOMATTOMUUTTA KOSKEVAT TAKUUT, JA VIHJATUT TAKUUT, KUTEN TUOTTEEN MYYTÄVYYS JA SOVELTUVUUS TIETTYÄ KÄYTTÖTARKOITUSTA VARTEN, JOTKA SEURAAVAT MAKSU- TAI PERUSPALVELUIDEN TILAAMISEN MYÖTÄ TOIMITETTUJA TUOTTEITA JA PALVELUITA.
 
d.    NHL GameCenter Live // NHL GameCenter Premium  - peruuttaminen
NHL GameCenter Liven tai NHL GameCenter Premiumin puolen kauden tai koko kauden tilaaja voi vallitsevien lakien puitteissa peruuttaa tilauksen viiden päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja on oikeutettu saamaan tilausmaksun takaisin. Mikäli asiakas tilaa jomman kumman palvelun peruutuksen jälkeen, NHL ICE voi evätä uudet peruutuspyynnöt. Voit päättää tilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa http://gamecenter.nhl.com/nhlgc/help.htm kuvatulla tavalla. NHL ICE voi peruuttaa NHL GameCenter Liven tai NHL GameCenter Premiumin tilauksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta siinä tapauksessa, että NHL ICE uskoo tilin käytön olevan käyttöehtojen vastaista, mukaan lukien ilman rajoituksia käytöksen, joka haitallista muille tilaajille, NHL ICE:n liiketoiminnalle tai muille tietojen toimittajille.
 
e.    NHL Vault - Laskutus ja peruutus
NHL Vault -maksut suoritetaan kerran kuukaudessa alkuperäisen tilauspäivämärään mukaisesti. Tilauksen voi peruuttaa soittamalla asiakaspalveluun 866-210-6349 (Pohjois-Amerikka) tai 407-708-1356 (kansainvälinen) klo 22:00-8:00 välisenä aikana. Peruutus astuu voimaan kuukausittaisen laskutusjakson lopussa. Jo suoritettuja maksuja ei palauteta.