Olemme päivittäneet palveluehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Jatkamalla NHL:n online-palvelujen käyttämistä hyväksyt nämä päivitetyt asiakirjat ja kiistojen sovittelumenettelyn.
Welcome |Tili|Kirjaudu ulos 
UUTTA! KIRJAUDU SISÄÄN SOME-PROFIILILLASI
TAI
 

Miller vaihtaa Buffalon Bluesiin osana isoa kauppaa

lauantai, 03.01.2014 / 3:32 ip. / NHL.com/fi - Uutiset

NHL.com

Jaa ystävillesi


Miller vaihtaa Buffalon Bluesiin osana isoa kauppaa
Miller vaihtaa Buffalon Bluesiin osana isoa kauppaa

Maalivahti Ryan Miller ja hyökkääjä Steve Ott on myyty St. Louis Bluesiin. Buffalo Sabres saa vaihdossa maalivahti Jaroslav Halakin, hyökkääjä Chris Stewartin, 19-vuotiaan William Carrierin, ykköskierroksen varausoikeuden 2015 ja kolmannen kierroksen varauksen 2016.

Miller on pelannut koko uransa Buffalossa, ja hänen 540 otteluaan on seuraennätys. Miller oli Sabresin viidennen kierroksen varaus (138. pelaaja) vuoden 1999 varaustilaisuudessa.

Tällä kaudella Sabres on voittanut 15 Millerin pelaamista 40 ottelusta. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,3. Koko urallaan hän on voittanut 284 ottelua ja hävinnyt 186. Hänen torjuntaprosenttinsa koko uralta on 91,6.

– Yritän pitää tunteeni kurissa. Uskon, että kaikki tietävät, mitä ajattelen tästä kaupungista. Olen aina pitänyt Buffalon ihmisistä ja koko kaupungista, Miller sanoi.

Pelaajakauppojen takaraja on keskiviikkona klo 22 Suomen aikaa.